Lördag med Göööööölden!


Woho uppdatering! lite smått om vad vi gjorde igår. Vi promenerade MINST 5 mil om inte mer. Gick heeeeeeeeela vägen till Central Park och gick runt där. Gick även i motsatt riktning. Dom har pilar åt vilket håll man gå eller springa. Men vafan gör väl det om man går andra hållet? närmare så..
Tog en glass och chillade i gräset och sen traskade vi vidare till Times Square. Allt för gulden!

OCH turistiga som vi kände oss gick vi till Madame Tussauds. Pussade, slickade och petade på alla kändisar. Kul.
Och sen blev det en 4D film på det, happy feet. Och 4D innebär att man får vatten och sånt skit i ansiktet och stolarna vibrerar. OCH vi fick snö och såpbubblor på oss :)


Och sen gjorde vi misstaget av att gå in på Forever 21 och spenderade hela 4 timmar där inne och det restulterade till 2 fullproppade kassar för mig och en för gulden.. illa.

På vägen hem bestämde vi oss för att käka kinesmat.  Så det blev take out och fyfean va gott det va.
Dock blev vi nästan bortrövade av taxichaffären haha eller inte. Men han gjrode inte sitt jobb så bra. Jag sa tydligt och klart till honom att vi ville till EAST men han tog oss till WEST. För han tyckte det va så himla långt bort och trodde att jag sa fel. Så vi spenderade väldigt lång tid i taxin och sen fick han antagligen dåligt samvete och körde oss gratis sista biten.  Vi gjorde det lätt för honom och bad honom att släppa oss vid ett museum och därifrån hittade vi själva eftersom han tydligen inte visste vart han skulle köra... vafan liksom.  Byt jobb?

Väl hemma slängde vi upp våra svullna fötter på bordet och slevade i oss kinesmat. Läs inte detta mamma eller äiti.. vi hade inte ätit på 12 timmar.. det kurrade lite i kistan.

Himla fin dag och jag är mer än nöjd, antar att gulden också är det.. hon instämmer med ett fniss ^^





Kommentarer
Postat av: äiti

hejsan tjejer !!

kul ni verkar ha det :) jätte glad för er skull..nu få ju gülden skärpa sig o handla mer,,dåligt ,dåligt man åker inte over there o kommer hem tom hänt :) puss o kram va rädd om er !!

2011-08-01 @ 10:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0