Kvällen är kommen


Gotteglass


Och min nya mobil som jag fick hem igår, tack vare Hanna, hon är bra!
Hoppas denna mobilen är bättre än den förra :(


Lördag

Aha som vi trodde så blev Tuncay inringd för att jobba idag och imon, det va ju inte vad vi hoppats på direkt. Men vad gör man inte när någon rusar till sjukhuset för att klämma ut en bäbä :) Då får vi se vad resten av dagen/kvällen har att erbjuda.. nu när man är ensam fast ja lillebror är hemma haha.


Den lever fortfarande..








1 år

Nu har jag haft mitt körkort i ett helt år :) och en dag om det ska va exakt. Hemskt vad tiden går snabbt, fattar inte va den tar vägen. haha vägen xD jaja grattis på mig iaf (Y)

Igår

Gårdagen var väldigt lyckad. Mycket god och väldigt mycket mat. Och ja det blev träningen sen på kvällen, helt galet. Tänk då om jag och Lina hade druckit vinet som hon sa :O det hade inte slutat bra haha!

Tack för en bra dag och nu är det en ny dag, mot sjukhuset (Y)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FACKET KAN DÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!


Lång dag

Dagen har varit väldigt bra må jag säga. Halvdag med Emma, och sen blev det fika med Kalle och Jocke.
Hem och vända för sen va den att åka med Cassa och träna Kino. Trevligt. Nu ska jag ringa ett samtal till min Tuncay och sen sova. För morgondagen har mycket att ge. Lunch/fika på stan och sen middag hos Lina.
Och tro det eller ej men jag ska spela lite badminton också som en avslutning på dagen.. galet. Men jag har lovat mig själv att jag ska ta tag i mitt tragiska liv.


Kino


Hittade denna söta bilden på den andra datorn. En väninnas hund, Kino ^^


Borta



Haha söt ruta runt såld xD


Några avklarade


Bara 3 filmer kvar (Y)


Dinner for one!


Väääldigt god middag, ryggbiff, gurka, egna potatisklyftor och pyttelite beasås (Y)


Och nu blir det godis så innan kvällen är slut har jag nog stoppat i mig
25000400030 kalorier!


OMG!!!!!

Haha jag har en annons ute på blocket på min balklänning. Fick ett mejl igår från någon som undrade om jag hade mer kläder som jag ville sälja. Men svarade snällt nej tyvärr. Fick detta som svar:
 
Okey. Men jo asså ja e en schysst kille som vill börja typ samla på coola underkläder från superfräscha tjejer. Som en kul grej lr fetisch heter de väl.
Hittade dina annonser av slump.
Payar superbra cash för t.ex. avlagda string lr hotpants som du vill bli av med. Vill köpa flera.
Helt seriöst!
Intresserad?
Hoppas inte du blir sur att ja fråga, förlåt i så fall!
mvh Johan



NEJ TACK!

Walking in memphis


Nej, jag tror inte att man kan tröttna på denna låten i denna versionen!


BIO

Igår va det bio som gällde, såg Avatar som alla pratar om. Bästa filmen 2009? hm vet inte. Men den va bra iaf, väldigt bra gjord. Extremt häftig planet dom bodde på, de där stora varelserna.
Den får 5 av 5 av mig faktiskt!

På onsdag ska man börja sin utredning på magproblemen. Ska bli skönt att få veta vad det är som spökar.

Ghost whisper

Nu blir det lite Ghost Whisperer, jag har inte gillar den serien innan men den är faktiskt bra. Tummen upp för Jennifer Love Hewitt! 

 


Snart..

Nu händer det grejer, har 3 som är intresserade av min fina klänning.
2 som vill komma och prova. Jag kommer nog bli ledsen när den åker ifrån mig med.
Allt bara försvinner runt mig :/ Dock behöver jag den inte längre bättre om någon annan kan glänsa i den ^^


En dag i malmö

Hemkommen efter en heldag i Malmö. Blev en hel del shopping men det va länge sen sist. Vi fick det vi skulle göra där uträttat för vi åkte minsann inte dit bara för att shoppa, nej det va för mammas skull. Dagen har varit väldigt lång så nu blir det nog en film i soffläge. Skööööönt!


Bara för att..

Top chef går på tv:n och det är en deltagare som heter Marcel och han är ruskgt lik Robert Pattison. Tycker jag!
 


Ser ni likheten?


It's complicated

Meryl Streep spelar en ensamstående mor med barnen nyligen utflugna ur boet. Hon driver ett framgångsrikt café men slits känslomässigt mellan hennes ytterst övertygande exmake (Alex Baldwin) och hennes nya vän, en arkitekt spelad av Steve Martin.  / Moviezine.se


Jag tycker att denna filmen var rolig, den hade absolut sina stunder. Det bästa var skådespelarna, mycket bra.

Mitt betyg blir 4 av 5


Sysselsättning

Bara för att paint är så himla trevligt så har jag gjort en lista på filmer jag tänkte se nu de närmaste dagarna, hinner kanske inte se alla men några iaf!


Otäckt lika

Jag har retat mig på den där Max Factor reklamen alldeles för länge nu men som alla redan vet är det inte Kahlen. Synd, men jag va tvungen att titta på bilder. " Människor som inte ens är släkt kan va så lika, creepy. Inte så lika på dessa bilderna men man ser ändå likheten mellan dom!


Dagens lunch!



Linssoppa!


Svängit


Hallå kött och blåbär

Då ska vi se vad dagen har att erbjuda. Känner mig lite instängd på nåt sätt, kan ju inte direkt ta mig va jag vill längre. MÅSTE hitta en ny bil snart. Men men .. Fick ett svar på min balklänning och det är ju bra.

Det va väl allt just nu. Haj

...

Just för tillfället finns det inte mycket att skriva om..

Första, andra, tredje... SÅLD



Nu är min bil såld, det tog 10 minuter sen va den borta. Det är en engelsktalande man från malmö
som kommer och hämtar den lite senare. Nu blir detensamt. Jakten efter en ny bild börjar NU!


Blocket

Nu har det mesta åkt ut på blocket.se
Min balklänning ligger ute och till och med min kära bil.
Vi insåg att det går inte ha den, bättre att någon som har tid och pengar
har den. Fin bil det!

Blir den såld blir det ensamt men hoppas på att hitta en annan bil snart.

Ciao

Doctor Jones

Lyssnade lite på min ipod och fann en låt av Aqua. Tänk när man va liten så lyssnade man på dom en hel del, iaf jag. Bra låtar, det svänger i dom.  Kommer aldrig gå ur tiden.

Doctor Jones, Jones, Calling Doctor Jones
Doctor Jones, Doctor Jones, Wake up now (Wake up now)

Ah-yippie-yi-yu
Ah-yippie-yi-yeah
Ah-yippie-yi-yu-ah


Besiktning

Igår va dagen framme då jag skulle besiktiga min bil, sjukt nervös men eftersom jag hade en sån hemsk bild i huvet om att det skulle bli körförbud och allt på en gång så va det inte så farligt. Det va 3 grejer jag va tvungen att fixa inom en månad annars får jag börja åka buss och cykla :( Tror dock att det kommer att bli lite dyrt så frågan är om det är värt det? Vi får se vad händer och vad saker och ting får för sig att kosta.
Länge leve min Toyota Corolla!


Let's ZUMBA!

Funderar starkt på att beställa hem ett zumbapaket. Massa träning med rolig musik. Så har man nåt att göra om dagarna också. Kan ju vara trevligt. Den som är sugen på att dansa med mig kan ju köpa ett par hantlar sen dansar vi järnet (Y)

Dock kan jag tycka att det va lite dyrt men det är ändå 4 skivor men äh va fanken man lever bara en gång...

På tal om filmen

http://www.youtube.com/watch?v=Lkc4ENGBlIA&feature=fvst


Kollar ju på Something new och den handlar om kärlek mellan två "raser" som endel uttrycker det. En svart kvinna och en vit man blir kära. I alla fall så kom jag och tänka på denna låten som Kevin Michael har gjort. Den handlar om precis det.. kärleken har ingen färg.

Something new


En bra film som ska ses ikväll!


Håll alla tummar

Nu ha jag sökt ett jobb och hoppas innerligt att jag får det. Det kan behövas nu i mitt extremt enformiga liv.
Så nu håller jag, du, ni, alla tummarna :D


Not good!



Det är ganska lätt att råka trycka i sig en halv toblerone.


Oriflamelycka


Kom hem från en lyckad helg i olofström. Lördagen spenderades i backarna i Hestra. Åkte skidor för första gången i mitt liv. Det va skakigt i början men gick galant efter några försök. Trots att fötterna va som gott djupfrysta så va vi alla glada när vi åkte hem. Bastun väntade på oss där hemma så det blev ett fint avslut på en kall dag i backen. Söndagen blev en helt vanlig slappedag eftersom träningsvärken smög sig på under natten. Men det har ingen dött av, träningsvärk visar ju att man gjort nåt vettigt, enligt mig. Måndagen kom vilket är idag och då åkte jag hem för här hemma stog det två stora lådor från oriflame, så det va bara att hugga in. Massa produkter och fina bonusgrejer fick vi också. En fin vattenkokare och en äggaklocka! Fint.



Ödet

Igår var jag bjuden på middag hos min kära van Cassa. Det bjöds på kasslergratäng och fin äppelcider.
kvällen va bra fram tills det att vi skulle ut och rasta hundarna. Stackars mindi hade problem i slutet av rundan, hon kämpade men det gick inte så bra att få ut nåt. Så när vi kom in så slängde vi ett öga i stjärten på henne och som vi misstänkte.. det såg inte bra ut. In med hunden i duschen och räddade henne från sitt lidande och sen va det bra med det. Torka henne med hårfönen va en annan femma. Efter lite slit så blev halva hunden torr och sen gav jag henne en godis för att hon va så duktig, kino fick också men sen brakade det loss. båda ville ha mer godis och det blev ett litet slagsmål men cassa skulle in och bryta mellan dom, vilket inte slutade så bra. I stundens hetta så fick ena hunden tag i handleden på henne. Men det va inte hundens fel för båda va arga och cassa ville bryta mellan dom. Det kan bli så ibland och det är tydligen inte första gången dom bråkar för mat.. men men. Det slutade med att vi åkte in till akuten och gjorde såret rent och sen fick hon en antibiotikakur och lite värktabletter. Jag hoppas med hela mitt hjärta att hon blir bra i handleden snart. det verkade som att hundens tand snuddade vid en sena till ringfingret. Hoppas det läker och blir bra igen.

En middagsbjuden slutade med sleep-over :)


Puss


coffeebreak

Idag har det blivit fika med mormor, nybakta semlor och kaffe, fint!
Senare ikväll blir det nog lite middag hos Cassa. En bra dag helt enkelt.



Puss


Nytt år, nya tag

Inleder det nya året med en blogg, wooh. Här kommer det skrivas om allt mellan himmel och jordfräs!



Puss


RSS 2.0