Favorit i repris.


Ojojojoj vad glad jag blev när jag såg att Sommar med ernst börjar idag. Jag ska minsann kolla på det, varje torsdag. Förra året fastnade jag för Ernst och nu ska jag inte sluta. Först tyckte jag inte alls om snubben men nu alltså.. nu har han en speciell plats i min sommarkalender.

Han får allt att verka så perfekt, så underbart. Ja när jag blir gammal önskar jag att jag är hälften av en sån livsnjutare som han är! Man måste lära sig uppskatta dom där små sakerna i livet!




Söndag i NYC!


Tog oss till stranden på söndagen. Bakis och allmänt trött. Sov inte många timmar den helgen men vad gör väl det, kan sova någon annan dag. Vi tog oss i alla fall till Coney island, en väääldigt stor stand.






Lisa var glad efter detta kortet, och jag förstår henne.. haha galen brud alltså!


Sen blev det party.......










Nån timme senare......






Haha vilken kväll alltså, vi var bara några meter från klubben när jag och izabell bestämde oss för att åka hem igen hahaha, vafan. Säger det igen, VODKA ÄR INTE BRA FÖR NÅGON!

Men jisses vilka bilder, trodde jag skulle dö av skratt när jag såg dom.. detta är bara en liten del av dom haha och resten håller jag nog för mig själv tror jag.. hhahahahahahhahahahaha!



Lördag i NYC!


Mer bilder.








Mitt i veckan!


Ja då har halva veckan gått och det gillas. Ska dokc jobba lite extra på fredag vilket inte gör nåt. Och på lördag blir det six flags med tjejerna och sen chill 2 dagar, är ledig på måndag pga 4 juli. Då ska det firas minnsan.

Denna dagen har varit helt okej alltså, lillkillen har inte varit en ängel direkt men äsch fan jag klagar inte.  Upptäckte en ny egenskap hos mig själv idag, mitt tålamod är extremt bra om man jämför med för 6 månader sen. Idag gav jag inte upp, John testade allt möjligt för att få mig att ändra mig, efter lite mer än 2 timmar sprang han iväg, men tro inte att han vann, det gjorde jag!

Och dagens braiga sak är att mina fötter är till 98% återställda så nu är det bara på att igen, på med klackarna..... eller inte. Nu kan jag gå utan att det ser ut som jag skitit ner mig... haha.

Fick även min böter idag.... skrattretande. Jag körde i 160 på en 90 väg och fick 1200 kr (200$) i böter hahahahahaha. hemma hade dom typ tagit mitt körkort och sen böter på några tusen!

Firar med lite ahlgrens bilar... passande!



Helgen i NYC.


Ja var ska jag börja.. vi åkte till NYC på fredags morgon och bussen blev 1 timme försenad pga vi fastnade i trafiken, helt galet mycket bilar. Sen försökte vi ta oss till hostlet då va som låg ut i tjottlahejti. Men vi hittade dit. Gick ut och åt lite och drog hem för att göra oss i ordning för lite midsommarfirande.

Drog till en club som heter pachi nåt tror jag haha.. och när vi varit i den lilla klubben ett bra tag kände vi för att gå hem.. men då kom vi på att dom har ju faktiskt 2 våningar till.... så jävla dumma.

Vi gick ner en våning och möts direkt av halvnakna människor.. Vi gick ner en våning till och då fattar vi varför folket är naket haha alltså det var så svettigt att jag mådde illa. Svettet droppade till och med från taket, så jävla äckligt. Så vi gav upp och började bege oss hem. Och jag kunde inte gå pga mina blåsor, fy fan, smärta.

Vi kom hem till hostlet klockan 7 på morgonen och sov i sådär 5 timmar och sen drog vi in till stan, lite shopping och annat smått och gott. Drog hem för att göra oss i ordning igen.. slutade illa. vi kom aldrig till partystället.. vi var nästan där.

Säger detta så att ALLA vet: VODKA ÄR INTE BRA FÖR NÅGON!
Men vi hade kul ändå och jag gjorde misstaget och kollade på bilderna från den kvällen.. fyfan alltså.

Söndag: bakis... men vi drog till stranden, vilket tog oss nästan 2 timmar, för dom hade stängt av vissa tracks så vi fick åka massa omvägar. Vilket resulterade till att vi missade vår buss med.. kanon.

Vi fick ta tåget till fairfield som ligger ca 45 minuter ifrån hartford. Och så illa.. allas telefoner var döda!
Vi pratade om hur vi skulle göra på tåget och såg att någon hade sin dator med sig och frågade då om denna personen kunde kolla upp bussar osv för oss.. och rätt som det är så träder gud fram.. haha
en kille erbjöd sig att köra oss hem till hartford för han skulle ändå köra förbi.

Och det var inte alls någon läskig kille utan en helt vanlig, dock ovanligt trevlig kille som körde oss hem.
Han tog inte ens betalt, ah det finns fina människor i denn världen men dom är fan få.

Ah nej men det var väl helgn i stora drag haha, har varit en galet bra helg och jag är mer än nöjd.
Känner att jag måste boka en ny biljett till NYC väldigt snart, fin stad det alltså :)


Fin kväll slutade med svullna fötter.


Alltså mina fötter har sett ljusare dagar, fy fan som dom ser ut nu. Svullna och massa vattenblåsor. Går som jag skitit ner mig haha men många kollar på mig med en sorgsen blick haha.











Glad midsommar!


Jag önskar er alla en trevlig midsommar. själv sitter jag i bussen påväg till NYC. Laddad till tusen! Ska bli grymt kul. Segt att man ska spendera 2½ timme på en buss men tur att det finns internet. Och tro inte att vi har bättre väder här borta, det sägs att det ska blixtra.. kul just nu regnar det bara. Men vad gör väl det, vi ska nog ha kul ändå.

HA DET BÄST!
Puss







Förra årets midsommar bilder, mhmm svensk mat. nypotatis... GOTT!


woop woop!


Idag har varit en helt underbar dag faktiskt trots extremt mycket regn osv.
Började ca 20 över 8 och tog barnen direkt till BounceU och där stannade dom till 2. Och drog direkt till kickboxingen som även går att göra på morgonen, grymt :D känner att mina ben är lite sega nu men det gillar vi. Jag och lisa åkte sen till systemet. Och HA jag kunde köpa ut, trots att det är 21 års gräns. Så jävla gött alltså. Dom blir allt lite förvirrade när man visar sitt IDkort men det gillar vi, jag försökte le lite när han kollade upp på mig haha.

Och sen hem och tog en snabb dusch och drog sen till verkstaden och bytte olja på bilen. Himla trevliga män som var där och jobbade. tror nog alla 4 förklarade för mig vad dom höll på med. Haha och sen behövde jag inte ens gå ut i renget när dom var klara men alla andra fick gå ut och hämta sin bil själv hahahaha, gott.
och sen vinkade alla så glatt när jag körde och ja det gjorde min dag faktiskt, trevliga människor.

När jag ändå är igång så kan jag säg att man märker verkligen skillnaden på amerikanare och typ europeer (stavning?) Mötte nämligen en svensk kvinna i parken här om dagen och hon var svensk.. inte alls pratglad utan jag kände nästan som att jag tvingade henne att prata med dig haha, så illa är det. hade det varit en amerikan så hade dom pratat nonstop. Men men det är bara vad jag tycker!

Oj långt inlägg, men det är lätt hänt när man skriver vad man tänker. Ska va taxi ikväll med, bara för att få skriva lite till. Ska köra karin och sophia till hartford. sen blir det packning så det står härliga till. håller på att tvätta lite kläder och sånt nu, måste ju fean ha underkläder med mig haha. jag sparar på allt tvätt typ 1 vecka och sen tvättar jag hela dagen typ. men första lasset är inne och är väl snart klart hoppas jag.

Synd att man inte har några midsommarkläder att ha på sig när man ska ut imon men det löser vi nog, tåkigt med svart och inte speciellt sommrigt. Men men .

Nej det var väl allt för mig just nu, behövde skriva av mig lite. Imon drar vi till NYC fyfean va gott!
ska bli så himla roligt, bara att komma till staden är kul och sen lite svensk mat på det och härligt sällskap. kan knappast bli bättre ^^

Tack och hej leverpastej!



Passar på att be om ursäkt om det är stavfel lite här och där, pallar inte ändra!



Underbara boll!


En släng av sverige ikväll, tyckte jag förtjänade den :) Denna dagen har varit helt okej alltså om jag får säg mitt. Och imon kommer bli ännu bättre. Börjar 20 över 8 och kör barnen direkt till ett "läger" som varar från 9 till 2 så där emellan är jag ledig :D och sen kommer vi vara hemma och kristine kommer vara hemma så det kommer inte bli så himla mycket jobb. Tänkte åka inom salongen och se om dom har tid för att fixa mitt hår imon förmiddag när jag ändå är ledig och sen förhoppningsvis ska jag hinna med kickboxing också så jag slipper det på kvällen ;D eller går jag på båda? :D vi får se vad jag känner för. Och sen tänkte jag att jag skulle hinna skypa med pappa :)



guitarren ni ser i bakrunden är den jag spelar på, den gör inte mycket ljud av sig och tacka fan för det, men John tyckte att vi skulle köpa en låda till den så jag kan plugga in den... vettifan alltså!


Play escape.


Ja då sitter jag här på play escape medans barnen springer runt och leker. Tur att john påminde mig om att dom har fritt internet här. vad skulle jag annara göra i mer än 2 timmar, bara sitta och glo? nej fy vad tråkigt.
Och tänkte nu dela med mig vad jag tänkt jag skulle göra med håret, inget direkt på längden utan tänkte göra det ljusare och slinga det lite nu till sommaren.


Vad tycker ni om denna färgen, slingorna?


Gårdagens överraskning.


Igår fick jag ett kort på posten, såg direkt att det var från mamma (handstilen) Och i kuveret får jag se andres konfirmationskort. Måste säg att jag blev himla glad :) det gjorde min dag komplett! TACK!




Michael Kors!


Mina nya favoriter, Michael Kors!
Kärlek vid första ögonkastet!





Bilden gör inte skorna rättvisa, mycket finare i verkligheten och dom satt som en smäck!


Sakta men säkert fyller jag garderoben.




Lite tröjor att träna i, förutom den vita, den är till vardags :D





Har kollat på denna väskan så fruktansvärt länge så igår kände jag att det fick vara nog.
Väskan blev min tillslut!



MAAAAAAAAAAAT!




man måste ju smaka på allt.....


Time for church!


Ja tro det eller ej men jag och lisa gick till kyrkan igår. Koreansk kyrka dock. Och pinsamt blev det när "prästen" sa: Och jag ser att vi har 2 nya i kyrkan idag. Var så vänliga och ställ er upp!

Haha herregud alltså (passande ordval) men han gav oss sin välsignelse osv haha.
Sen blev det massa shopping och extremt mycket mat. Det är farligt med buffe!

snart kommer bilder på allt som shoppades.... GILLA!


Six Flags.




Tyvärr så var detta den enda bilden jag tog när vi var på six flags men vi ska dit om 2 veckor igen så då kanske det blir fler bilder haha. Men kul hade vi minsann. Åkte alla vattenkanor. eller hur säger man? rides?
Aja vi provade allt i alla fall. Dock tror jag att jag var snäppet vassare än dom andra för jag åkte en av dom som var 70 grader typ, helt galet snabbt och läskigt haha. *klappar mig på axlen*

På kvällen blev det kina mat med Lisa, mhmmm så gott det var. har varit sugen på kinamat så länge nu.
Som alltid, kyckling och boccoli, mums fillibabba :D


Mot vattenparken!


Nu blir det six flags vattenpark :D woohoo!




Lätt hänt..


Ja jag råååååkade klicka hem 2 biljetter till Katy Perry i November, hihi. Men fan va gött det känns. Äntligen börjar jag planera och greja :) ska även försöka boka in NYC minst 1 gång i månaden nu efter midsommar :)
Men nu är i alla fall nästa fråga, vem tar jag med mig på konserten? Vem vill är kanske en ännu bättre fråga.
Biljetterna kostar ca 360 kr styck vilket äe heeeeelt okej alltså. Platserna, ska vara heeeeelt okej med om inte bättre. svårt att veta när man inte ser hur stolarna står osv men det blir nog bra ändå för jag menar, det är  KATY PERRY! :D lycklig jag blev nu, hahahahah :D gillar läget för tillfället.


Ledig tid.


I skrivandets stund är John på Bounce U så jag har lite ledig tid plus att jag slutar klockan 3 idag så jag klagar inte direkt. Fick en snillebilxt idag, jag tänkte jag skulle köpa lite tråd typ så vi kan göra vänskapsband :) plötsligt så händer det! Så jag åkte direkt till affären Michaels som är en affär som har massa pysselsaker typ och massa annat skit men vilken bra affär alltså, kommer nog åka dit fler gånger. Jag hittade tråd och sånt direkt. Så nu ska det knytas band!




God natt!


Tänkte säga god natt nu och bjuda på en bild på mig från Canada!




Vad händer idag?


Ja vad händer idag, det är en bra fråga. Jag har kick boxing ikväll så det ska bli kul. Har precis fått John till att sova middag, hallelulja! :D så tänkte chilla lite ute i det fina vädret. Vi har ca 30 grader här och klarblå himmel så jag klagar inte som ni kanske förstår.

Skypade lite med mamma, håkan och andre i morse, alltid lika trevligt. Och även john var med haha inte för att han sa så mycket men han var med ändå.

Snart är det helg... YEY!
Ska bli så jädrans gott, har varit extremt trött denna veckan, varför? ja det vet inte jag.
På lördag ska jag och en bunte tjejer till six flags vattenpark, spännande.

Men än så länge har jag morgondagen kvar att jobba, tror dock att den dagen kommer gå snabbt ^^

Kanske gör ett inlägg till ikväll :)
Har dock fortfarande en fråga, ska jag behålla plånboken?
Cassa är den enda som svarat och hon tycker minsann att jag ska behålla den, håller ni andra med?

Puss


Onsdag, en helt vanlig dag.


Guuud vad svårt det är att komma på vad man ska skriva i rubriken. Men men det blir som det blir. Idag har jag och John varit i parken i stort sett hela dagen sen blev det lunch på elise's skola. Och nu har jag precis ätit en sen lunch och john sover i soffan. När elise kommer hem ska vi till poolklubben. Hoppas dom leker själva för jag pallar inte bada idag alltså haha. Måste dock byta om nu innan elise kommer känner jag haha, blir bara stressigt sen.

Vad mer har jag att dela med mig av, ah just det, en man i parken idag trodde att john va min son.....
HALLÅ? jag är 20 ser ut som ... 15? och har en son på 4? haha ja ibland undrar man vad folk tror om en.

Ni vet här är folk så trevliga så dom börjar prata med en vare sig man vill eller inte. Och dom ska alltid berätta massa historier och annat skit som man inte vill veta. men jag bryr mig inte om det jag blir bara så glad när folk kommer fram och frågar hur läget är osv. Det är så det ska va. Tänk om alla var så trevliga i sverige. Då hade det varit helt okej att bo där, nu är det mer så att man igonrerar alla människor som man vet är otrevliga.

jag gillar spontaniteten här, rätt som det är så kan det dyka upp nån och fråga vart du köpt dina skor eller nåt. Eller kommenterar hur fin du ser ut idag osv. GILLART!

Tummen upp för trevliga amerikanare!


Äntligen.



Ikväll började dom säsong 2 av P L L. Har väntat på detta sen januari typ och äntligen är det igång igen. Det är så spännande så jag vet inte va d jag ska göra haha. Förut hade jag lisa och sarah en Vampire diaries kvällar men nu är det P L L kvällar som gäller. varje tisdag klockan 8 my place! Jag är nöjd.

Nu tänkte jag sova iaf, har varit en lång dag. Hoppas alla där hemma har haft det kanonbra.
Saknar er! Puss


Bakning pågår..


Idag bakar jag, saknar det. Köpte ju sirap på IKEA så varför inte göra havreflarn då och John kan äta dom med :) Så nu är det bakning som pågår här, himla smarriga och även lillkillen gillade dom,
 jag fick stoppa honom efter att han käkat upp typ 10 :P haha
Tänker lite på mamma när jag gör flarnen, vet att du gillar dom mamsen ;) haha

Ikväll är det kickboxing som gäller, även om vädret är skit så ska jag dit. Dock vet jag inte riktigt hur jag ska hitta dit utan min gps. Kristine lånade min så nu är jag utan. Hjälp!
Ringer lisa om vägen haha. 

 




Jessica Simpson


Eftersom min andra plånbok blev stulen så måste jag ju ha en ny. Hade lite tid över idag så åkte bort till Tj-maxx en runda. dom har massa märkes grejer för väldigt låga priser. Jag hittade denna plånboken men jag vet inte om jag ska behålla den. det känns som det är min stil men ändå inte. Den har bra fack osv och bra storlek.

vad säger ni? behålla? lämna tillbaka?
And for my non-swedish friends, do you think i should keep it or return it?




Svensk frukost!


Idag hade jag en superbra start på dagen, svensk frukost. Fiberhavregrynsgröt, knäckebröd med ägg på och sen ett glas mjölk! Det satt där det skulle :)

Och ikväll har jag guitarrlektion igen, ska bli kul :) men tror nog att jag får öva lite innan jag åker dit för jag har inte riktigt fått till det. Svårare än vad man tror att spela haha eller så är jag bara dålig? vem vet.
Övning ger färdighet!


Groucho Marx är en klok man...


Min nya favorit!


Fick som ni kankse såg extremt mycket choklad i mitt paket, LYCKA! och min nya favorit är helt klart Caribbean.
Har dock inte provat alla smaker än men av 2 smakade av dom nya så är denna nummer 1 :) Banan, cocos, choklad. MAGISKT! HIMMELSKT! UNDERBART! SMARRIGT! mhmmhmhm min  mage är glad nu!


LYCKA!


Idag kom mitt paket fram! Lyckan är total! Det tog sin lilla tid men nu är det här. Dock hade det varit ännu bättre om det hade kommit igår så jag hade kunnat följa med alla andra ut men skitsamma jag hade en mycket trevlig kväll ändå :) TUSEN TACK FÖR PAKETET !!!





Och min värdfamilj tackar och bockar för grejerna dom fick!


Dagens köp!









IKEA!


Idag åkte jag och lisa till IKEA i New Haven. Det var som att komma hem. Dock är affären ganska liten men det gör inget för man fick ändå den rätta känslan. Det luktade sverige liksom haha. Vi satte oss i olika rum och bara mös. Sen blev det köttbullar och potatismos :D LYCKA!






Köttbullar, mos,lingon, lingonsaft och sallad, GOTT!


Opsi!


Som jag sa innan så hade vi en thunderstorm här om dagen, och den var nog närmare än jag trodde. Blixten träffade ett av träden jämte cvs. Och sen ett annat träd lite längre bort. Här händer det grejer alltså... småläskigt.




Skitfredagen blev till en bra fredag!


När jag är som mest uttråkad och lissen så får jag ett sms av Karin. YEY. Vi hängde lite på panera och hade lite djupa samtal och sen åkte vi vidare till cvs och kollade runt lite. Och spontana som vi är så åkte vi till bion. Vi såg Bridesmaids, haha alltså den filmen var så himla rolig. Det är så jag vill se den igen haha.

Kom precis hem haha, 01.45. det blev en låång dag men jag är himla nöjd. Ska dock snart upp igen för att köra ner mot New Haven, IKEA! Köttbullar :D Hoppas dom smakar lika gott som jag föreställt mig.

Nu säger jag god natt! Puss


Skitfredag!


Igår var det meningen att jag skulle till kick boxingen och allt men icke säg. Det började storma och blitra satan. Det var bäcksvart ute klockan 6 på kvällen för molnen var så svarta. Fick stanna hemma istället. Men skit samma, idag ska ALLA ut och festa men inte jag, jag jag har inget idkort. Jävla post som tar så lång tid på sig. Så vad ska jag göra ikväll? ingenting, där har ni svaret. Usch denna fredagskväll suger apa. Och jag ringde till och med klubben för att kolla om det var okej om jag tog med mig en kopis på passet och först sa han ja och sen helt plötsligt sa han nej. BAJS rent ut sagt. Jag är ledsen och vill ingenting just nu.

Imon ska jag jävlar till Ikea och leta efter nåt fint som jag kan hänga mina halsband och sånt på. och hoppas innerligt att det är fint väder så vi kan åka till stranden. Hoppas hoppas hoppas.

Nej men det var väl allt jag hade och säg för till fället. och har ni inget annat för er så kan ni väl skänka en eller två tankar till mig, helt okej att tycka synd om mig med haha :( :)
Men när jag har mitt idkort så är ingen klubb säker här, här ska det dansas vill jag lova.

God natt!


Kärlekens visa ord.

 



Kärlek botar människor, både de som ger den och de som tar emot den.

// Karl Augustus Menninger


Kickboxing!


Nu ska det svettas!
Räknar med träningsvärk på träningsvärken!


Thunderstorm


Japp ni läste rätt, vi hade en thunderstorm här igår eller vi hade tur denna gången med, den gick typ runt glastonbury. men det blåste, ösregnade och blixtrade satiken. Dom hade till och med varningar på tv:n. Det stog typ, thunderstorm på gång, stanna inomhus och minsta tecken på en kraftig storm, sök skydd. Ge dig inte ut i trafiken, blixten kan slå till även om det inte regnar osv. Och dom trodde att det skulle dra över snabbt, men det höll nog på i 6 timmar eller nåt. lamporna bilnkade till lite då och då. Och bortskämd som jag är så sover jag alltid med tv:n på men inte igår, det va bäcksvart i mitt rum och jag lyckades somna ändå :)

Och i skrivandets stund så sitter jag nere i köket och hör att John har vaknat så jag bör väl gå upp och kolla så han är okej :) Haha gick han nyss på toa helt själv? eller spolade han bara? hm haha

Hoppas ni har haft en bra dag där hemma och har en fortsatt bra kväll.
Puss :)


Sanningen..


Jag önskar att jag var stark och vågade klippa av håret sådär, känns som jag sparat det för länge för att bara klippa av sådär. men det finns absolut i tankarna att göra något drastiskt. men det känns som att dom flesta tyckte om mitt långa hår och jag tror nog att jag ska behålla det så ett litet tag till :P ska klippa topparna och slinga till det snart och tror det hade gjort susen :) Till och med Elise tyckte mitt hår såg tråkigt ut haha.

 

Cardio kickboxing

Japp idag hade jag min första klass med cardio kickboxing, trodde jag skulle dö ett tag men jag klarade det. Sjuukt jävla jobbigt men så jävla roligt. Svettades som en gris gjorde jag med, till och med knäna var blöta haha och det är ju ett bra tecken. Tröjan är så man kan vrida ur den haha, GILLART!
Nu är det bara 15 klasser kvar haha. Och guitarren går bra med, himla trevligt tyckte jag det var.
 
Men folket, vad tycker ni om min nya frisyr (se bild i förra inlägg) passar jag i det eller ska jag prova nåt annat?
Svårt alltså, det där med hår. ljust, mörkt? kort, långt?

Jag tackar för mig och jag kommer sova som en prinsessa efter detta passet. TACK!

Natti!


ops..


lätt hänt..


Shake it like a polaroid picture.


Ja minsann denna dagen har varit bra. Fint väder, hängt i parken slutat tidigt och varit på gymmet. Och som om det var nog.. nej nej idag blev det köttbullar och potatismos till lunch. Och lycklig blev jag när jag smakade på moset och det smakade nästan som när pappa gör det, goooooooott!
Och snart ska jag bege mig till min första guitarrklass, spännande tycker jag :) dock har jag inte hunnit beställa en guitarr än så jag får använda johns elguitarr och den saknar visst en sträng :S haha ja det blir som det blir när det inte går som det skulle.  men jag säger nog god till er där hemma, antar att dom flesta sover nu.
Ha en bra dag imon ^^ Puss




Sketna sverige.


Idag firar vi sverige, nationaldagen. Jag firade min igår med svensk mat så idag är en vanlig dag skulle man kunna säga. Men men .. du gammla du fria du fjäll höga nord.. osv. haha går den ens så? Illa att jag inte kan min egna nationalsång haha. Time for work :)


LCC möte nr 2


Idag hade vi LCCmöte på ett Farmers market. Vilket betyder, hemmagjorda saker på en marknad typ. Allt från mjölk till färsk lemonad till växter. Och sen hade dom lite djur och sånt, trevligt. Senare idag blev det lite svensk mat, köttbullar, potatisgratäng, kycklingspett, och BRUNSÅS. Gott är det minsta man kan säga. Tänkte lägga mig nu klockan 10, sjukt trött och imon kommer bli en ganska lång dag. har min första guitarrklass imon med så det ska bli spännande :)




Helgens shopping!


Skulle inte vilja påstå att det blev så mycket shopping men lite blev det minsann. 2 partyklänningar, en bikini, en baddräkt och 2 nagellack. Och ett par flipflop för 15 kr:) och haha mina nagellack kostade bara 3 kr styck, det är väl inget att klaga på va!? Jag tror fan jag har ett öga för rea och billiga saker :) Alla har vi en dold talang och jag har hittat min.








Utökning snart?


Det pratas väldigt mycket om att skaffa en ny hund här och det verkar som att det kommer att bli så. jag tycker ju självklart att dom ska skaffa en katt också och dom sa inte nej utan mer ja till mitt förslag :D hur lycklig kommer inte jag vara då, aaaah. Och jag erbjöd mig att ta hand om den, det gör mig ingenting om jag har kattlådan här nere hos mig och jag låter mer än gärna katten bo i mitt rum. Så nu håller vi alla tummarna.
Hunden och kanske katten då ska vi köpa från ett shelter som tar hand om oönskade djur eller mer hittade djur. Och det tycker jag är hur bra som helst. och detta shelter är ett icke dödande typ, jag menar att dom dödar inte djuren om ingen vill ha dom utan dom behåller dom och ger dom ett bra liv och hoppas på att någon adopterar dom. Underbart! Jag sitter och kollar på en hemsida för ett shelter som finns här i glastonbury och det ser mer än lovande ut. dom har så himla mycket katter och hundar och dom har även öppet hus nu på söndag, iiiiih. ska man gå dit och kika eller? allt för att få kela lite ^^



Hur söt är inte denna godingen då? Bonzai heter han, tihi. hade passat perfekt här nere hos mig (A)


Dagens besvikelse!


Ja jag säger då det, tänkte lyxa till det med lite pulvermos idag, men nahe. Det smakade inte alls som hemma. Denna smakade ingenting alls :( så otroligt besviken, det är så jag vill gråta. Men vad ska man göra åt det, vem vet om Ikea råkar ta in lite pulvermos till mig haha.

Denna dagen har varit bra än så länge och sen är jag lite stolt över mig själv att jag lyckats få john att sova middag 2 dagar i rad nu utan gnäll. Den riktiga au pair malin börjar komma fram nu haha.
Och ikväll kommer klara hit och stannar hela helgen :) för jävla trevligt tycker jag att det ska bli.




Fint som snus ^^


Från och med nu..


Igår gick dom ut med en tonadovarning och först trodde jag att dom skämtade, det är ju inget jag är van vid att bli varnad för. Men tji fick jag. Ca 20 minuter ifrån mig var det en tornado som drog igenom springfield. Den förstörde många hus och dödade minst 4 och  200 och mer skadade och sen över 40 000 är utan el. Så nära men ändå så långt borta.



Jag hoppas ni kan kolla på klippet i sverige annars kan jag säga att det var en ganska stor tornado och det kunde slutat värre. Jag är glad att den aldrig kom hit, det hade inte varit kul.

Jag älskar alla mina vänner och familj!!!




2 saker.


Det är 2 saker jag har tänkt på som skiljer sverige från USA.
Det första är att bensinen är ju så sjukt billig här och går den upp några ören så klagar dom jävlar i haha.
Igår fyllde jag upp bilen med sådär 60 liter eller nåt, och det kostade inte mer än 360 kr, sjuuuuukt.


Det andra är att här missbrukar man typ handzanitizer, kommer inte på ordet på svenska. Men här avnänder man det hela tiden, istället för att tvätta händerna? jag vet inte. Flaskorna finns i alla möjliga storlekar i affärerna och olika dofter osv haha. Använder vi det så mycket hemma mer än på sjukhuset?
Är det bara jag som aldrig typ tänkt på att vi har det så mycket hemma? aja det används flitigt här borta hos mig och jag är en av dom, haha.


Blev sugen på thaimat nu.. jobbigt.





Niagara fallet och hästskofallet












Del 2 dåra.











Canada trippen!










Okej, vi åkte runt lite på lördagen efter vi kom fram. Åkte till en vingård och katja och linn drack ett glas vitt och jag körde :) Sen åkte vi vidare till olika farmers markets, och vi skulle leta efter ett ställe där dom serverad lunch men det behövdes inte för att i alla dessa markets så hade dom smakprov på alla produker haha. Åkte även förbi en liten loppis på vägen till vingården. Tänkte direkt på mormor när jag såg det så vi stannade och kikade lite. När vi kom tillbaka till motellet så kunde vi checka in och rummet var väldigt rosa om man säger så haha. men helt okej alltså, rent och snyggt.


målar sommar


RSS 2.0