Dagens överraskning!


Öppnade dörren för Elise i morse och fick till min stora förvåning se ett paket... som var till  mig!
Mina skor hade kommit. Blev sådär barnsligt glad och studsade runt haha. Lillkillen satte sig ner på golvet, tittade på mig och skakade på huvet och sa... ha, silly malin... haha

Jaja men annars är det bra här borta, har haft 20 grader nu de senaste dagarna och jag klagar då inte.
Håller på att planera helgerna fram till jul nu, det är ju bara typ 3 veckor kvar..
Det blir Boston nu till helgen, lite lucia firande och julmarknad. Och helgen efter det blir det NYC med tyskorna.
´

Men men måste kila, ska hämta lillkillen från skolan. Men såhär dunderfina är mina nya skor ^^


Snoooooooooki!



Förjävla fin tjej! Snooksnook!


Lunchbreak!


I fredags shoppade vi som sagt hela dagen och som frukost/lunch blev det en sväng till Panera i West Hartford.






Lyckat!


En helt perfekt dag än så länge skulle jag vilja påstå. Klev upp klockan 5 i morse och sen åkte vi och shoppade klockan 6 på morgonen. så check check på det!

Fyndade lite smått och gott. 2 par jeans, 2 linnen, en kjol, ett par klackskor, 2 ringar och lite annat. Och som grädde på moset gickoch och piercade oss igen, opsi. Men jag har velat ha en länge varför inte?
blev 2 stycken, en rook och en vanlig i vänsterörat. men nu får det va bra i öronen för ett tag.







Lite småblodigt men oj så fint det blev, jag är så nöjd att jag nästan vill fälla en tår!


Helt klart 2 av mina favoriter


Dessa 2 låtarna är min absoluta favoriter just nu.. jag har ju fler men dessa tänkte jag tjata sönder dessa först.

Och måste säg att jag ÄLSKAR videosarna (stavning?!) en med massa rumpor en med massa söta pojkar!
livet är bra fint ibland..







Black friday!


Idag är det den största readagen ever! och självklart ska jag fightas med alla galna människor. Allt är på rea så hoppas på att göra några fynd. Folk är galna och köar dagen innan men så galen ska inte jag bli. Ska vässa mina armbågar och ladda plonkan för jag är redo!



Kommer ihåg att detta var nåt jag såg fram emot, innan jag kom hit alltså haha
Ställer klockan för ska upp innan fan fått på sig strumporna. klockan 6 går bilen mot köpcentret!


Happy thanksgiving!


Idag är det thanksgiving och det betyder.. maaaaaaaaaat! i alla fall för mig.
Nej men jag måste säg att att jag är extremt tacksam för allt bra som hänt mig de senaste 7 månaderna.
Jag älskar livet och har nog aldrig mått så bra som jag gör nu, jag är där jag trivs bäst.
jag har lärt mig att uppskatta dom där små sakerna i livet!


Vi åkte tidigt i morse till Johns systers hus och åt lite, men ingen mat direkt utan lite kycklingvingar och sånt smått och gott. jag åt inte frukost för att jag visste att det skulle bli massa ätande.
men jag startade det hela med 2 glas vitt och lite BBQ kycklingvingar.
sen drog vi vidare till kristines brors hus för det var där den stora middagen var, kalkon och hela köret!
Och fick genast ett glas vitt i handen.. så utan att överdriva har jag nog fan klömmt en flarra vin själv.
Till och med John sa: i've never seen you drink this much wine!
Men det är ju bara thanksgiving en gång om året och min första så varför inte slå på stort. Och detta är absolut inte min sista thanksgiving, ska genast införa detta hemma :)
Tog inga bilder idag för dom hann skära upp turkeyn innan jag hann ta fram kameran och sen pratade jag lite med kristines mormor som är 91, vilket krutkäring alltså. Hon önskade mig all lycka till med att hitta en fin amerikansk kille så jag kan stanna här för alltid. Fin dam alltså!



Yale vs Harvard!


Var på LCC möte i lördags den 19 och det va den sista och största matchen för året. Det är en ända stor fest helt enkelt. Massa drickande innan, smockat med folk och alla är glada. Trafiken var sjuk, tog oss typ 30 minuter att ta oss 100 meter med bilen. Och tack vare detta var det någon som dog.. det var nog det mest tragiska som hände den helgen. Denna kvinnan i 30 års åldern skulle gå över vägen och mannen i bilen skulle bromsa men tog fel pedal och tryckte på gasen och körde över stackarn.
Dom höll en tyst minut för kvinnan mitt i matchen men trög som jag är så uppfattade jag inte vad som hände för vi kom precis in när minuten var över.

I alla fall, stödjande och allt det där som jag är hade jag på mig min fina Yale tröja. Vi gick och satte oss och jag börjar se alla dessa röda luvor och tröjor.. hmm tänkte jag detta är inte Yales sida.
Och helt rätt, vi satt på harvards sida och vad ska jag säg Yale sög denna matchen, dom låg under med typ 24 -7.
Lite diskret så stänger jag min jacka och håller på Harvard.

men i det hela var det en bra match ( det lilla vi hann se) alltså vi skulle hämta upp massa tjejer och jag var för en gångs skull i tid. men vi satt och väntade i denna jävla bilen i 30 minuter på en tjej. Hon svarade inte när vi fösökte ringa henne och vi ringde hennes värdfamilj men dom sa att hon borde varit där för ett tag sen.. när hon väl kommer (säger inget namn) så var hon glad och skuttade in i bilen, precis som att hon va i tid. Sjuuuuuuuukt störigt. men men jag fick i alla fall se lite av matchen och jag börjar hitta ett litet intresse för amerikansk fotboll. Sjukt kul att titta på både live och på tv. Gillart.



Bara en liten video så ni får se och höra lite av matchen!


Egoboost!


Tillhör ju numera den coola generationen.. det där med appar alltså.. onödigt enligt mig. Fick för mig att ladda ner en app som säger hur ful du är på en skala 1 - 10. Fått jackpot vartenda gång jag provat den.. allt från 6,7 till 10 av 10. fint det. Det är en sån app som höjer en självförtroende.. men tro inte att jag har tagit bort appen än nej då.. vill ha nån som säger hur ful jag är varje dag haha



Inga jätte smickrande bilder men vafan liksom.. trust me det spelar ingen roll hur jag ser ut jag kommer aldrig vara hot eller snygg enligt denna appen.. who needs a man? LOL


Förra tisdagen.


Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat på mer än 1 vecka men jag har varken haft lust eller nåt att skriva om. Jo det har jag kanske men ah jag vet inte haha förlåt iaf.

Tänkte dela med mig av en video från konserten. Hot N cold.
Katy perry är en väligt mysig tjej, hon va rolig och underhållande och leverade till max. Kanon bra helt enkelt.

Måste dock först berätta om tjejen som satt jämte mig eller rättare sagt sov jämte mig eller nej jag vet inte vad hon gjorde om jag ska vara helt ärlig..

Till min stora förvåning hade vi jättebra plaster. Men i alla fall rätt som det är så kommer det en stor kvinna och hennes stora man och hon får för sig att hon vill klättra över alla oss som redan sitter där för att hon vill ta sig till andra sidan och första tanken som kom upp i mitt huvud var: jag kommer dö.
Hon var aspackad och stor och det är ingen bra kombo i ett trångt utrymme.. men som tur var så grabbade hennes kille tag i henne och sa: Honey, we're sitting here!
vilket var jämte oss. Han började mata henne med popcorn och pretzelsticks. Och rätt som det är så känner jag hur någon börjar peta på mig.. ja då sitter hon där och småler när hon petar på mig en en pretzel. mums tänker jag och tar ett bett. Nej jag skojar haha
men jag säger fint nej tack och vänder mig om till lisa.

Några minuter senare så försvinner hennes kille och är borta ett bra tag.. tjejen deckar.. lutar sig mot mig..
jag ber till gud att hon inte spyr över mig.. hon vänder sig om och (inte mot mig då alltså) och spyr satan.
Men bara för att hon va så stor så kom det mesta på henne och inte golvet.. hela armen, benen och tröjan var täckit i spya och sen somnar hon om..

Lisa springer iväg på jakt efter en orningsvakt och inom 2 röda kommer massa folk och flyttar denna tjejen. Och i samma veva kommer hennes älskade pojkvän tillbaka och säger: Oh she's with me..
Hey baby, are you okay?????!

EEEHHH vad tror du pysen?

Inom 10 minuter är allt städat och klart och jag behöver inte handskas med en äckligt full människa.



Och hör ni någon som sjunger så är det inte jag... hade 2 gaphalsar jämte mig som tog den fulla tjejens plats.




Mammas dag!


Grattis grattis mamma! Jag önskar dig en riktigt bra dag önskar dock att jag va hemma så jag kunde krama dig och bara va där liksom. Men jag finns där om du bara blundar och tänker på mig ^^
Vi ses på skype senare!



Love you mama! ♥ ♥


Dags för konsert!

Ikväll är det Katy Perry som gäller! Haha fatta att jag hade glömt bort denna konserten! Tur att man fick ett mejl som påminde mig haha. Men i alla fall, jag tar lisa under armen och skriker halsen av mig tillsammans med kejtan! fan va gott!

wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh! woop ^^


bild från google


Mysigt.


Älskar när jag hittar såna här sötsaker i min garderob, på golvet eller varför inte badrummet. Dock skriker jag inte längre när jag ser dom. eller ja det beror ju på hur mycket dom överraskar mig, lol.
Men dom dör snabbt, det kan jag lova...



och ja den är så stor som den ser ut.. jag lovar.
fet.


Som vanligt..


Igår åkte vi till westfarsmall för att shoppa lite, men bara lite. Köpte x antal trosor som jag dock nu måste byta storlek på haha vafan jag tror hela tiden att jag är större än vad jag är. Bra eller dåligt vet jag inte. Men tydligen går det att byta trosor här så det ska fixas nu i veckan! OCH till min stora förväning har dom öppnat en Michael Kors butik där, oj så glatt mitt hjärta blev. ÄLSKAR MICHAEL KORS! hade jag kunnat hade jag gift mig med honom.





Massa efterrätt. mhmmmm gott :$


Grattis på farsdag!


Jag är så himla seg med allt och därför blir det alltid 1000 inlägg på en dag. ber om ursäkt för detta!

Men världens största grattis till papsen och Håkan på farsdag. och ja självklart farfar och morfar med.

Har inga bilder direkt så jag bjuder på en bild på arkybild, bara för att han är söt. 
Hoppas du/ni hade en riktigt bra dag. Grattis grattis grattis ^^
 

 

J Gilbert's!


I fredags gick vi för middag. Passade på att fira mig och John. Blev lite vin och drinkar. perfekt start innan utgången på Sin city som fakiskt va en helt okej klubb. nej förresten, den va mer än okej. Kanon!
Kände mig dock gammal för alla över 21 får ett band runt handleden så man kan verkligen se vilka som är över 21. men vafan jag bryr mig inte. Betyder bara att jag har tillgång till baren ;) och jag utnyttjade det ^^
1 shot kostar 5$ vilket är helt okej. vad kostar det hemma? har liksom ingen koll.
Sen blev det efterfest på samma klubb. Stannade till klockan 3 sen blev vi trötta och drog oss hemmåt. Det va minst sagt en galen kväll haha så mycket som hände. Bilen rullade iväg när cosima skulle tanka. jag var extremt högljud och lisa försökte överrösta mig och lucy kämpade för att hålla sig. haha
Jag lyckades även somna i bilen trots den extemt höga musiken.. bra jobbat där tycker jag.
Träffade nytt folk och fick nya vänner, gillas. En jävligt lyckad kväll måste jag få säg :) Och vi ska dit igen den 25 för då kommer snooki att vara där. Hoppas på dom där VIP biljetterna som den gamla mannen lovade.....

Såhär såg min middag ut i fredags.. helt okej ;)


Elise klämde ur sig till servitören att det va min födelsedag så jag fick ett ljus i min efterrätt!
Så amerikanskt!


11.11.11

Måste bara göra ett inlägg klockan 11.11.
Ganska coolt datum osv. Nu blir det gym fast mina ben håller på att dö av träningsvärk. Men jag gillar det :)
Hoppas ni får en fin fredag och helg
Puss och kram

Hej svejs, grus och gnejs!


Hallå i stugan!
Snart är det helg, hur fint är inte det? det kommer bli en fartfylld sådan.
Fredag: Middag med familjen på nåt fancy steakhouse, PARTY!
Lördag: Upp med tuppen, outlet i new haven, Klippa mig, shoppa lite till? bowlingdate.
Söndag: jobba på morgonen oc sen skridskor.

Det kommer bli en fin helg tror jag. eller nej jag tror inte jag vet ^^

och nu är det så att jag behöver er hjälp, någon där ute som kan säg mig hur jag kan stretcha min michael kors stövlar?????!!!! All denna kickboxing har gjort att mina vader har blivit muskliga igen.... vilket i sin tur betyder att mina vader är för stora för att passa i mina nya stövlar. Well jag kan ju få på dom liiiite, men jag kan inte ha jeans, leggings eller nåt på benen. Så hur strechar jag dom utan att behöva trycka ner benet i dom??!
Vet att man ska ha nåt blött osv.. men det funkar ju inte? hjälp hjälp hjälp!!




rubrik?




Söta tjejer med alldeles för lite sömn!
Jag tror att folk hatar oss lite när vi är högljuda! Ska man köra bil eller bara åka med så ska musiken vara på extremt hög nivå och man ska sjunga tills det känns som att stämbandet vill hoppa ur och aldrig mer komma tillbaka! När vi  i den nya trion är samlade, då blir det minsann mycket sång. Körslaget nästa? men endast med 3 pers.. skulle nog kunna funka.

Snart helg....



Julstämningen är på topp!


På tal om jul. När jag vaknade i söndag så hade jag denna obeskrivliga lyckan i kroppen, och det bara skrek jul. jag längtar till julen så det nästan gör ont i kroppen hahaha. Affärerna börjar redan julpynta och greja och jag älskar det. Väntar bara på att det ska börja spelas julmusik med :)

Och inatt ställde vi om klockan här borta med, 1 timme bakåt. Vilket va kanonbra. Åkte till gymmet i morse, ja tro det eller ej men jag åkte dit en söndag, klockan 11 sprang jag på löpbandet och svettades :D Sen drog vi till ett nytt köpcenter i mariden. hittade en ny väska. kan lägga upp bild på den senare om ni vill.

Och idag beställde jag min första drink på en restaurang. Hon trodde inte mig först så jag visade gladeligen mitt leg ;) hon skrattade och sa: wow, you look like 17!

jag fnissar tillbaka och säger, thank you! (tänker till och känner mig nästan ledsen) trög man kan va!Men haha hallå? det är väl inte bra?! hahaha aja whatevah!
Kan va till ens fördel att se ung ut?.... eller? :/



ÄLSKAR DETTA ALLTSÅ!
Och jag vet inte vad usa gör med mig men denna längtan jag har efter julen är helt sjuk. Så va det inte hemma. Okej att julen är bland det bästa som finns men här dubblas det. Nu är det bara julmusiken som fattas...
ska genast fixas!


Yale vs. brown!


Jaha då kommer helgen uppdatering nu, har itne haft internet på 2 3 dagar nu. Har sovit 10 timmar sammanlagt denna helgen 2 timmar i fredagsnatt och sen 8 timmar igår natt. kan man inte sova så kan man inte. och i fredags så visste jag inte vad jag skulle göra. Lisa sov och jag va uttråkad. jag började städa och sortera min garderob.. WTF? haha
Men rent och fint blev det och jag var nöjd när jag vaknade. Och lisa blev glad att vakna till ett nystädat rum.
Haha låter nästan som hon bor med mig, men man skulle nästan kunna säg att hon är min sambo. Hon spenderar nästan mer tid i min källare än vad jag gör haha.



I alla fall, i lördags åkte vi till New haven. Lisa skulle på ett LCCmöte och jag va gullig och följde med. Va meningen att vi skulle på en guidad tur inne på Yale men vi hann inte i tid för hennes jävla tomtom (gps) tog oss fel håll. sådär 35 minuters felkörning, yey! Men vi hann till matchen iaf och det va ju bra.
Min första footballgame. Kul, dock känner jag att jag måste lära mig reglerna och vad det går ut på. Nån som vet?
Satt där i 3 timmar och sen drog vi vidare till IKEA för att andas in lite sverige. Massa julgrejer och så glad jag blev. ska pynta jävla i här nere i min källare. för jul ska det bli!








I got the power!

BOOOOOM!!

I onsdagskväll fick vi tillbaka elen, woohoooo, lycka!
Åkte tillbaka igår (torsdag). men det var faktiskt helt okej att bo nere i fairfield. Hann träffa fina klara en runda och gå ut på puben. Och haha måste berätta.  Vi åkte till en lokal pub för en drink eller två och helt plötsligt tycker jag att jag hör svenska. vänder mig om och ser 2 blonda tjejer och mycket riktigt pratar dom svenska. John hör det också och börjar prata med dom och sen så började jag snacka med dom. haha det visade sig att dom inte end bodde i närheten eller ja 30 minuter ifrån typ. och så råkar dom va på samma pub som jag, en onsdagskväll?? vad är oddsen liksom? men hur trevliga tjejer som helst, helt normala svenskar. Inte den jobbiga och irriterande typen som vi har lite för många av. Ja det var i alla fall kul att få prata lite svenska, dock kände jag att svenskan svek mig lite, lät som ne utlänning ibland :/ typ: hur du länge vara här?
vafan liksom? nej men så illa var det nog inte.......

OCH denna veckan har varit utöver det vanliga, macke donkan 2 dagar i rad ???!!!!! ILLA. dock sallad för min del.
Bio med ungarna, Puss in boots. Sjukt rolig film och alla borde se den!



Vi har gjort massa gejer denna veckan känns det som. Och på vägen hem igår spydde lillkillen i bilen.... 2 gånger dessutom. MUMS!!! och jag kan då inte städa upp det för då kommer jag själv spy. Ni som känner mig väl vet om att jag inte klarar av saliv, slem och spyor.  Hoppas nån städade bilen åt mig igår... jobbigt om det är kvar.
Vem ska då städa den? jag??!! jag kommer tuppa av.. ööörrrk.

Men det viktigaste är iaf att vi har fått tillbaka elen, gick snabbare än förväntat och glad är jag för det!!
behöver inte sova i ett hus som är 15 grader varmt.. kallt rättare sagt.

Förlåt för dålig uppdatering denna veckan men det är ju inte så att ni hejar på mig att göra fler...
dåligt med kommentarer.. eller just det jag har ju bara 4 till 5 läsare.. wooho haha

LOL  (kul att jag börjat skriva lol i sms nu.. så ... amerikanskt)




Grattis på mig själv !


Ja må hon leva, ja må hon leva... bla bla bla!
Nu super vi till att istället. Lagligt. Hur fint är inte det?!

 
till mig själv..



Fick en grymt göttig present av min fina värdfamilj! iphone 4S!



GLAD TJEJ!


Happy halloween!




Förra årets pinglor!


Grattis mannen!

Detta inlägget är till dig GÖLDEN. GRATTIIIIIIIIIIIIISSSSSMANNEN!
Slänger även in ett grattis till min värdpappa och hans bror som också fyller år idag.

Hoppas du haft en sjukt jävla bra dag och att du åt tårta, kakor och massa onyttigt.
Det är inte varje år vi firar våra födelsedagar samma dag, klockan 6 pm firade vi mig ^^ gillart.
men som sagt, ETT STORT JÄVLA GRATTIS TILL DIG!




Underbart!


Vi kommer troligen att vara utan el i 7-10 dagar. JÄTTEKUL nu när det är kallt här. Snö har vi och det är melan 5 och 15 grader om dagarna, nätterna har vi nog minusgrader. Dock har vi förflyttat oss ner till Southport, till min värdpappas mammas hus. Här finns både, el, värme och mat. Jag klarar mig fint.
Så här ser det ut överallt, och än så länge har dom fixat 30 utav 400 elledningar, sakta men säkert? de kommer ta sin lilla tid. Denna bilden är från min väg, eller rättare sagt påväg upp till vårt hus.





Och såhär såg det ut på en annan väg..








Inget halloweenfirande!


Skulle ut och fira halloween i helgen, men så blev det inte. Inget festande. Kunde inte ta oss nånstans pga snöstorm. ja ni läste rätt, en snöstorm drog över oss och det kom hela  10 cm om inte mer. Och som grädde på moset så förlorade elen med, wohooo! träden föll som käglor.
Ingen halloweenfest och ingen ström, underbart. men jag hade sällskap av mina tyskor.
Söndagen spenderade vi genom att äta cupcakes, grilla marshmellows, spela spel och chilla.







RSS 2.0