Stackars mamma..

Ajajaj, fick hjälpa mammsen med att plåstra de läckande hålen.
 Fy vad det såh läskigt ut. Men det såg fint ut. Vi får se om 6 månader.


O M G ! ! !Nu har apoteket bytt namn, passande!
Helt sjukt!


Prova!

 

Gör som jag, bli medlem på Gratismode.se och va med i undersökningar och samla poäng. Man kan växla in poängen man samlat till presentkort, biobiljetter, trisslotter, allt. HELT gratis!

Glee


Bästa serien just nu!


YES! 74%Håkan kom hem med 2 chokladkakor, 74%!!!!
Mint och apelsin, Yummi!


Fint!Det är inte ofta svenska låtar är bra, men denna är speciell ;)


Forensic files

SPÄNNANDE! Sjukt värt att titta på. TV4 Fakta 18-19.00


..

GOD NATT!
Det kommer bli en låååång dag imon med.. dock inte lika lång som början av veckan..
Pust


Tips!
För oss med äckliga celluliter så rekommenderar jag Oriflames Perfect Body Anti-cellulite gel. Den till vänster på bilden. Den funkar iaf på mig, på bara 2 veckor har jag sett resultat och det gillas. Krämen reducerar alltså alla dessa gropar och det blir slätt och fint!

Flaskan till höger ska strama åt huden runt lår, armar, stuss och höfter, Jag använder den också men tror det tar lite längre tid för den att visa resultat och jag har inte gett upp än :)


Love it!Oh-ja, jag gillar mina nya tröja :D
Gina tricot 249:-


Happy valentin's day!Sitter ensam på alla hjärtans dag, så är det när jobbet kallar. Men jag och tuncay "firade" lite i torsdags :) Fick en fin ros och en söt kopp som jag ska dricka mitt smörkolekaffe, låter spännande och måste provas.


Melodifestivalen

Det är inte schlager längre.. vafan är det för låtar dom spelar? nejnejnej! Tummen ner för melodifestivalen!

bli medlem!!

 http://www.gratismode.se/?c=79357

Tävla och vinn, samla poäng, växla till presentkort, biljetter osv. Värt ett försök!!!!

?

Fick svar på blodproven.. inget fel på mig tydligen.. inte laktos och inte gluten.. men vafanken är det då? det måste va något som händer i min kropp som inte är rätt. Doktorn sa visserligen att om det inte är lakotos eller gluten kan det vara att jag är lite känslig mot stekt mat och snabbmat? jag har ätit allt sån så långt tillbaka jag vet så tror inte att det är det. det måste vaa något annat vilket jag vill ha reda på för såhär går inte att leva.. dock har jag inte haft ont i magen på typ 1 vecka eller nåt. hoppas det håller i sig :D

Btw, jag har den bästaste svärmorn, hon har hämtat ut riktiga skor till mig så jag inte får ont i fötterna.
Tack tack tack <3

Dag 1 avklarad

Första dagen på jobbet, och det gick förvånadsvärt bra. Sista hyllan gick väldigt snabbt.. eller ja inte jätte snabbt kanske men fortare än dom andra jag gjorde. Skönt att man har ett litet rastgäng. Nu ska jag hämta mitt paket från posten, mina kläder har kommit :D wooooh! Hoppas det passar ^^ Puss

Nytt liv

Mitt nya liv börjar på måndag klockan 7. Det är alltså bara till ätt ställa om sig och börja gå upp tidigt. Det är inte min grej men det får väl bli det. Jag hoppas verkligen jag kommer trivas på detta jobbet och att jag lär mig snabbt. Jag hatar att vara ny men dock inledde jag detta men att delta i en "personal"fest med dom bästa. Så nu har man fått in en fot i företaget. Jag önskar mig själv lycka till! ... Tack!

Grattis!

Igår fyllde min lillebror 14 år. Så ett stort grattis till honom!


JOBB!

Efter alla dessa månaderna med arbetslöshet så har jag fått ett jobb och ja det är tack vare Mimi och Gülden. Dom har sagt så mcket fint om mig till chefen. Så jag börjar på måndag klockan 7 vilket är mindre roligt men jag har iaf fått ett jobb tills vidare. Allt jag tänker nu är... PENGAR!!!!!!

Klockren!


Jag dör xD haha


Dove


Rekommenderar denna till 100, dock "dyr" här hemma men i ullared är det halva priset, fint!


UUUHH!


Fina låtar!


Denna låten kan man inget annat än att skratta åt, 10/10!


Tänker på Johanna när jag hör denna, mahahahaha!


Paradise Hotell 2009Helt klart rätt par som vann!! Vad ska man nu titta på när Paradise Hotell inte sänds mer.. måste hitta något nytt att fördriva kvällarna med. En till runda på SATC-boxen?


HR06 4-Ever


SAKNAR!


Värme, ja tack!


1/2 - 2010

Nej nu börjar jag få panik, det är alltså redan februari och det är ju inte bra. Jag har inte gjort något vettigt under januari månad.. :S Men det är väl dags på allvar nu att jag börja göra något. Jo jag ska börja på gym dock blir det svårt idag för jag har ingen bil hemma och det är snöoväder ute och det är för långt att gå ändå bort till strömma och tillbaka.. Så det får bli lite övingar hemma istället. Och sen ska jag söka alla jobb jag kan eller rättare sagt känner för att söka till.. kan låta kräset men bara för att man är arbetslös kan man inte bara ta vilket jobb som helst. Man måste trivas med det. En dag i taget!

RSS 2.0