Vår händelserika onsdag..


Vi glömde berätta om vad vi gjorde i onsdags. Vi jobbade. där.. det va allt vi gjorde..

Hahahaha nej SKOJA. Vi jobade som vanligt till 5 typ. Och sen blev det kinamat till middag och på kvällen drog vi till en Hookah laounge. Vilket är en vattenpipebar. Himla trevligt faktiskt. Det va jag, gölden, sarah och sen 3 amerkanska pojkar och en tjej till. Gött att bara få hänga lite med amerikanare, så chilliga.

Och spontana som vi är så bestämmer vi oss för att planka in på en pool. Dock inte vår egna utan en annan som ligger  några mintuter längre bort. Allt gick bra tills det att natan skulle hoppa över staketet och rätt som det va så hörde vi ett brak och när vi vänder oss om så ligger han typ under staketet, hahahaha så jäffla roligt alltså.

Så vi fick laga det lite snyggt och hoppas på att ingen märkte nåt, jobbigt länge annars. Lämna vi några dna på brottsplatsen? hoppas inte det haha.

vi har endast fått max 5 timmar sömn varje natt nu i 1 vecka. Vilket har resulterat till att vi skrattar typ helt okontrollerat, högt och lääääääänge. haha

Som igår när vi va på DMV för att jag skulle skriva upp. Vi stog i kö sammanlagt 3½ timme och antar att vi skrattade 3 av dom. Och det roliga va att själva testet tog max 5 minuter haha så illa alltså.

Aja men jag klarade det iaf om ni undrar och vill skicka "gud-vad-du-har-varit-duktig-present"
Uppkörning blir om typ 3 veckor. Fingers crossed.



Vi förtjänade glass i stora lass efter dom timmarna på dmv:et.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0