Lördagslycka!


JAG FICK PAKET FRÅN SWEEEEDEN! WIIIIIIII!!!







TUSEN MILJONER TACK!
SKA SPARA LITE TILL MIN FÖDELSEDAG SÅ ÖPPNADE INTE ALLT ^^


Fright fest!


Igår åkte vi till six flags fright fest. Lite läskigt var det och KALLT! men kul var det och vad har man inte vinterjacka till. Jag var nog den ända med tjock jacka, vantar, halsduk och dubblastrumpor haha.
men måste jag på på att igår alltså, åkte rollercosters jag vägrade åka när gölden va här. Men igår sa jag: nej nu får du fan skärpa till dig och så gjorde jag det och fyfean va kul det va haha.
Köpte även säsongspass för nästa år och fri parkering, det ni!






Se på fan!


Det är andra gången i mitt liv det snöar innan min födelsedag, vart jag kan komma ihåg i alla fall.
Ligger alltså på 0 nu, KALLT! inte okej. dock ska det bli ca 15 grader i helgen så detta kommer bara bli blask!



Från trailern cars 2:

- Wasabi?
- Same old, same old. what's up with you?

Haha lätt bästa alltså.



I put my hands in the air cause i just don't care!


Min pepplåt, kan man bli annat än glad när man lyssnar på den?




Det smyger sig på nu..

HALLOWEEN! Booooooooooo !!!!

Idag ska vi karva lite pumpor hade vi tänkt. Det regnar och är helt grått idag men vad gör väl det, inte hänger vi läpp för det. Det är ju snart Halloween. På lördag blir det utgång med nya kostymen som förhoppningsvis hinner komma innan dess.. haha hade ju vatt lite bittert annars.

Kul att ni är så flitiga med att kommentera, kul när det uppskattas att man uppdaterar i stort sett varje dag....
bsviken måste jag säg. Det finns några få som är duktiga men ni andra? eller menar ni att jag bara har 4 läsare?
Gölden, Äiti, Cassa och morbror Mats?

aja, blir endast 1 inlägg idag bara för det..
Bjuder i alla fall på en bild på förra årets pumpa! 


Dagens fundering.


Tänkte till i morse.. tro det eller ej.
Men det slog mig hur många sugrör ungarna använder varje dag, det är nästan omänskligt.
Alltså lätt 10 sugrör varje dag, per unge. Så många som dom avänder under 1 vecka har jag inte ens använt i hela mitt liv. Galet säger jag bara.


Ungefär så här många avnänds dagligen här.. utan att överdriva!


Hemma med sjukt barn!


Köpte mig en vinterjacka nu i helgen:D fin som snus är den!  Och igår va jag hemma med sjukt barn! Känner mig så vuxen när jag skriver det, inte för att jag tror att hon va så sjuk men men hon va hemma från skolan iaf.



Sista veckan som underårig, iiiiih! Sen blir det fest. men vem följer med mig ut? alla andra är 19 :/
Jag får ragga fylle vänner som följer med mig ut och partar till det på klubbarna!



40 års fest!


Senare var det fest för min värdpappa som fyllde 40 eller ja han fyller dagen innan mig så alltså om 1 vecka.
Men fest vart det iaf, supergod mat och massa zpriiiiiiiiiit! haha dom klämde 10 flaskor champagne och x antal flarror öl och drinkar hahaha. Jag förstår om dom va bakis igår.










Haunted house.


Nu kommer helgens inlägg. Jag jobbade som sagt några timmar i lördags. Dock hade jag bara elise för tydligen va lillkillen så jobbig så dom lät han stanna på sitt rum. Jag tackar för en lugn kväll haha. och och Elise åkte till ett frozen yogurt ställe nere Glastonbury. Och sen åkte vi vidare till en skola som hade ett haunted house för barn. Gick en spökrunda först och sen blev det lite pyssel och lekar. Dock inte för mig men Elise sprang runt och hade kul, jag fick stå brevid och betala haha så vuxet.






Fredagsmys!


 Som alla andra fredagar blev det gym efter jobbet och sen film. Tog en dusch och väntade på att tyskorna skull komma hit. Massa gotte, som vanligt. Blev även ett glas vitt för att fira att det va fredag!



Marshmelloefluff och peanutbutter, guda gott! Och sen Mina trogna vänner, Ben & Jerry!


för.. mycket... kaffe..


Guuud så trött jag har varit idag, började dock inte jobba förrens 10 och slutade runt 4 typ så kan inte klaga på det. Men det fick minsann bli kaffe innan kickboxingen och antar att jag drack försent för nu är det mycket energi som måste ut haha. Hade min sista linedanceklass idag med, jobbigt när dom gamla nästan faller som käglor (inte så illa som det låter) på golvet för att dom är trötta efter varje dans.. jag kunde inte stå till.
Studsade nästan in i huset med hahaha.
Kvällens nyhet: Tränaren för kickboxingen frågade om jag ville bli instruktör. och leda klasser.
Mitt svar var såklart: JAAAA!
Hans enda frågetecken var om jag var tillräckligt högljud haha jag kan bli jobbig och högljud om jag vill! så det ska nog inte va några problem haha Han sa även att jag var himla duktig tekniskt sett och att min rytm var bra. Bra tempo liksom. Han undrade också när jag skulle börja med material art, som teakwondo, karate. Han ser en talang i mig. snällt sagt. Det sista han sa var: Don't waste that talent!

Jag är i alla fall excited att bli cardio kickboxing instruktör. Så hoppas verkligen blir av!

Låter kanske som jag skryter men det gör jag inte, jag vill ju bara berätta och hoppas att ni blir lika glada som mig. Håll tummarna för att det går vägen!

Imon är det fredag, ska bli skönt med helg. dock kommer jag jobba några timmar på lördag men det är lungt. John sha ha sin 40 års fest. Party party!

God natt!



Så mycket lycka i ett paket.


Kom hem från gymmet igår och såg detta MEGApaket så på golvet framför min dörr, började skutta av lycka!
Farfar, pappa, markus och Lena har skickat sverige till mig. Jag blev så glad att jag nästan började gråta!
Precis vad jag behövde nu och en helt underbar födelsedagspresent!! ska njuta av chokladen på min dag.
TUSEN MILJONER TACK! NI ÄR BÄST! SAKNAR ER SÅ HIMLA MYCKET! KRAMA FARFAR FRÅN MIG!


'







Nu ska det bakas sockerkaka, fick massa sockerkakasmixar :)

TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK!


Allt från ägg till vatten.


Rosa månaden? allt har rosa bandet på sig och vi stödjer genom att köpa varorna. Våra vattenflaskor är halvt rosa och till och med äggen har det rosa bandet på sig. försökte förklara för elise vad det tog för, vad bröstcancer va. svårt kände jag men tror jag fick till det ganska bra.






Det är tanken som räknas.


Igår när kristine kom hem hade hon köpt med sig sylt eller marmelad va det kanske? tydligen har hon en europeisk/internationell deliaffär jämte sitt jobb så hon tänkte köpa lite svensk marmelad till mig.

Ser gott ut, mango och peach..



svensk? inte direkt. så nära men ändå så långt bort... Swiss.
Men som sagt, det är tanken som räknas.

Ska lyxa till det imon med varma, nybakta scones och lite av denna sylt/ marmelad, muuuumms!


Skallavärk!

Cirkus 700 kalorier fattigare och jag är inte ens hungrig efterråt? mitt huvud värker och min kropp vill lägga av.. trodde jag skulle tuppa av på gymmet. Pressade mig lite för hårt kanske?

Nu ska jag ta en dusch, lägga mig i sängen och blunda, stänga av allt som har med känslor att göra.
Varför är jag här borta just nu? ibland önskar jag att man kunde resa hur som helst utan att det tar mer än 1 sekund. Just nu vill jag vara hemma med min familj. Krama alla. Va där helt enkelt. 

Saker som detta får en att tänka till, vadera om saker och ting. Men en sak är säker och det är att jag älskar min familj och mina vänner. Dom är det finaste jag har och jag hoppas att alla vet att jag önskar innerligt att jag kunde vara hemma nu. men här sitter jag, i staterna. Fullföljer min dröm.

Jag säger detta till er alla: GÖR VAD NI DRÖMMER OM, IMON KAN DET VA FÖRSENT! LÅT INTE NÅN ELLER NÅGOT HÅLLA ER TILLBAKA. INGEN VILL VÄL SITTA DÄR, 110 ÅR GAMMAL OCH SE TILLBAKA PÅ SITT LIV MED EN MASSA ÅNGEST??!! GÖR DET, LEV NU!


Töntig jag blev nu med ett så känsloladdat inlägg, Förlåt. Men vem ska jag prata med om inte med mig själv genom bloggen? Min värdfamilj är dom bästa, finns alltid där för mig och ja dom är helt underbara, guld värda är dom. Min värdmamma har lagt ner timamr på att försöka fixa en iphone 4S till mig och det slutade med att hon fick ändra sitt eget abonnemang till familj bara för att jag skulle få telefonen. Hur fin är inte hon då?

Så inom några veckor är jag som alla andra. Då kommer jag också ha en iphone!

Orkar inte mer nu, god natt.


Bara för att.


Bara för att jag älskar mina skor, och idag kände jag mig  extra pigg på högklackat.





I brist på annat haha, för mycket fritid kanske?




Svårt val..


Vad hade ni valt?




Lördag!

 Har inte haft lust att uppdatera på ett tag nu men tog lite bilder igår från shoppingen. jag och tyskorna åkte till Waterburys mall, 3 våningar, eller ja tredje våningen är bio men ändå. Dom har i stort sett alla affärer där.
Dock shoppade jag inte så mycket, och det lilla jag köpte va på rea, kap!







Några av våra tallrikar, Hometown buffe, all you can eat haha.


Det kallas kärlek!


Idag åkte jag och barnen till en farm här i närheten och matade djuren och åkte hölass(?), sprang runt i majsfältet och åt glass. Och jag har nog fasiken världens sötaste barn. Det spelar ingen roll  hur mycket dom retar mig, hur irriterad jag blir, dom är fortfarande mina barn och jag älskar dom. När lillkillen börjar bli trött gnäller han omänskligt mycket, men ibland kan han helt plötsligt titta upp på mig och säga: Malin, i love you! Fint ögonblick! och det är dom ögonblicken man värderar. Mitt kalla hjärta blev helt varmt när han sa det idag.
Precis vad jag behövde höra, man orkar lite mer då.











Brio!


Igår va jag ledig, så himla skönt. Hade dock ett möte kl 2 med Brioskolan, det är en skönhetsskola som jag funderar på att ta min nagelutbildning på. Skolan verkar bra och härligt folk där. Det roliga är att hemma kostar denna utbildningen runt 45000 och här runt 12000. dock måste jag ta reda på om min utbildning "gäller" hemma i sverige sen, för det hade ju sugit om jag var tvungen att ta utbildningen igen för isf skiter jag ju i det här. Dock borde det väga lite mer om jag gjort min utbildning här i staterna ^^
Lite som måste kollas upp helt enkelt.

Måste sätta fart med att kolla upp allt sånt här nu för jag måste ansöka väldigt snart, dom tar bara in 12 stycken och utbildningen börjar 23 januari eller nåt sånt. 15 veckor, 4 dagar i veckan, 5-9 pm. alltså kvällstid.
Vilket betyder, låååååååååååååååånga dagar. men detta betyder även att jag måste förlänga.. i minst 6 månader....

och nu behöver jag er hjälp. jag ska sätta upp massa bilder som jag tagit på min vägg men jag vet inte vilken av dessa bilderna jag ska ta, som ni ser är det samma bild hö hö men färg eller svartvit, det är frågan!!






vad säger ni? hjälp mig haha


Söndagsutflykt!

Svar till mina kommentarer: Det gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra, jag var beredd på det värsta men jag skämdes nästan över mig själv efteråt för att jag gjorde det till en så stor grej haha. Det varken knakade eller gjorde mig svimfärdig. Det är mer som ett tryck på örat, alltså inga konstigheter alls.
Så jag säger bara, GÖR DET! det gör inte ont! :) 

Jag och ett gäng tyskor åkte till Rhode island och Newport igår, kollade på mansions, körde vespabil, åt hamburgare, svettades i 30 grader och såg solnedgången vid hamnen. Lyckad dag måste jag säg. Helt underbart väder och trevligt folk.









Mer bilder kommer sen!


I did it!


 Stolt över mig själv haha och även stolt över att lisa vågade haha
hon va ganska skraj innan vi gick in haha!

Vad tycks?!!






6 månder med familjen.


Firar 6 måndader i familejn idag, tiden går snabbt alltså och såhär började denna dagen.
frukost på Panera med en vän, kaffe på day break och sen kollade vi lite i småaffärerna vi har i downtown glastonbury. Mysigt, köpte mig till och med ett par jeans, 7$ helt okej alltså.
Sen åkte jag och hämtade Lisa och sen drog vi vidare till Waterbury och skaffade oss lite piercingar, opsi.
Förlåt mamma, förlåt pappa. men måste säg att den är väldigt liten, diskret och fin.

Tragus heter det, trodde det skulle göra apont men nej det skulle jag inte vilja påstå att det gjorde, knakade inte ens, nästan så jag blev besviken. Men nu sitter den där och jag är extremt nöjd. Och det bästa var nog att personalen på stället var grymma, så jävla trevliga. Nästan så man ville stanna kvar bara för att få hänga med dom lite haha blir snart ett återbesök ;) bild kommer sen..

och när jag kom hem så låg det ett par mjuka sockar och väntade på mig, min fina värdmamma hade köpt dom till mig för att hon vet att jag alltid fryser om mina fötter ^^ söt hon är.
och sen ett stort kort från mormor, alltid lika kul att få vykort! :)

Nästa fråga är.. vad händer nu då? det är lördag och jag är uttråkad nu, umgås med mig??!! vem vem vem? :D






Fredagsmys!


Igår kom en bunte tyska tjejer över till mig, tänkte kolla på skräckisar men så blev det inte, för läskigt helt enkelt haha. Tänkte kolla på the human centipede men fyfan va obehaglig snubbe, kollade typ 20 minuter sen gick det inte, bääh! Byte till Prince of Persia istället haha så himla mycket bättre.. eller inte.

Hade massa gotte iaf så jag var nöjd ^^




trött torsdag.


Idag har varit en lång trött dag, jag somnade vid bordet.. då är det illa. Men som tur var så kom min värdpappa hem vid 12 idag så passade lillkillen lite granna. så vid 3 gick jag ner till mitt och tog en liten nap, ganska lång nap men jag gillade det och det behöves för kickboxing och linedance. Kommer ha träningsvärk imon.. känner det redan. ÄLSKAR KICKBOXING!

Satt nyss och kolla lite på gina tricots hemsida.. masa fint ju, blev helt ledsen i själen.
JAG VILL HA DENNA JACKAN! NU NU NU NU NU!!!! ... mamma? :$ nejmen haha


Alltså ser ni hur perfekt den jackan är? modell, form, färg, allt, perfekt! varför finns inte den jackan här?

Imon är det fredag.. vilket betyder helgen är bara några timmar ifrån :D men vad händer? fest igen? ja det får vi se, sovmorgon kommer jag absolut ha. guuuud så skönt det ska bli!

OCH idag ringde skolan mig och sa att jag kan komma på informationsmöte redan på måndag!
så det ska bli kul, hoppas det inte är extremt jävla dyrt nu så jag inte kan gå där :/ vill ju utbilda mig!
vi får se på måndag helt enkelt!

Ah vettigare inlägg kommer kanske imon.. troligen kommer det inte bli mycket roligare än det här men vafan^^
ah just det, tänkte skaffa mig en iphone imon.. får se hur det går haha

PÖSS!

Frukostfika.


Än så länge har det varit en underbar dag, inte ett moln på himlen och soligt (självklart). Och peppar peppar, John är bra idag, inga utbrott än och lugn och lyssnar. men har några timmar kvar så vi får väl se om det håller i sig.

I alla fall dagen började med att jag lämnade av lillkillen på skolan, körde hem till Cosima som hade gjort cupcakes till mig ^^ vi firade mina 6 månader här. trodde det skulle va tårta men det blev cupcakes och del är mer än okej för mig alltså :) mumsigt. Och jag fick mitt ljus också haha. och nu när jag tänkte efter tror jag att jag gkömde önska mig nåt när jag blåste ut det.. :/ opsi.
Fin som hon är så ställde hon sig och gjorde pannkakor till mig, mumsigt. så jag är nöjd och jävligt mätt.

jag gjorde ett misstag igår kväll.. det fördärvade hela min skönhetssömn..
jag såg trailern för Paranormal activity 3.. varför visar dom sånt på tvn???????!!!!!!!

Såg kanske 10 sekunder av den och det räckte.. det va 2 flickor i ett mörkt badrum och sen km typ deras mamma in och skrämde dom lite, hö hö.. men sen när dom gick ut så såg man att det var någon som stog bakom dom.. fyfan! kolla inte på den!!





Söt kille som hänger i vårt kök, blev nästan rädd första gången jag såg den. Och bästa är nog att hans ögon lyser rött på kvällen... gulligt!

Fingret..


Haha måste säg att idag fick jag mitt första långfinger i trafiken. Och vill börja med att jag gjorde inget fel det va kärringens fel. Okej så gag låg i vänster filen, hon i höger. Sen delade sig vägen för ett exit kom upp och hon låg ju som sagt i filen som går mot exitet(?) Hon blinkar inte hon gör ingenting utan ligger kvar.. och jag kör på med efter som jag antar ju att hon ska svänga av. men helt PLÖTSLIGT  bestämmer hon sig för att byta fil innan hon gör in i avskiljaren hahaha och utan att blinka svänger hon ut på min fil.
Jag lägger mig på tutan direkt och hon slänger upp sitt krokiga finger. hahaha jag satt bara och skrattade för att hon va så efter, vafan lär dig göra gumman eller åtminnståne använd dina jävla blinkers.

Men men det tar vi med en nypa salt. Det finns mååååååååånga i detta land som inte vet hur man kör normalt.

Jag skulle försökt stanna henne och sen gjort som min pappa *låter handen hänga på ett femenint sätt och skaka på den* och fråga: Vet du vad det här är?!
- nej? *ser lost ut*
- Det är en hel jävla klase av såna här * upp med långfingret*

den går alltid hem haha pappa då, vad mycket skit du lär mig haha (hoppas han läser detta nu)



glad kille..


Önskar jag hade mina grejer här..


Idag önskar jag att jag hade alla mina nagelgrejer här, vill pyssla lite. Fundrar även på att ta en nagelutbildning här borta.. om det inte är alldeles för dyrt. dom har kvällskurser så vi får se, ska iaf boka in ett möte med skolan.


6 månader.


Kan man säg mer än att tiden går sjukt snabbt? det värsta nu är att jag måste lista ut vad jag ska gör med med mitt liv, plugga? hemma eller här? vad ska jag göra? svårt svårt. mendessa månader har varit lärorika och oförglömliga. Har vuxit som människa och ser världen med lite andra ögon. Uppskattar dom där små sakerna i livet, lärt mig ta ansvar. När man går i motvind lär mig sig att handskas med det och blir därav en starkare människa. Jag är samma människa som jag var när jag åkte, men med lite mer erfarenhet, tålamod, och styrka. Ett halvt år har jag varit här borta, hur galet är inte det? jag fattar inte att tiden kan gå så snabbt, känns verkligen som jag kom hit för typ 1 vecka sen. 

Jag ska njuta av tiden jag har kvar här borta, dock vet jag ju inte hur framtiden blir, har sådär 2 månader kvar att bestämma mig på. det löser sig!

kul att jag nyss blev riven i ansiktet.. och det va inte hunden! Jobbig dag? inte för mig med för lillkillen.
det  måste va jobbigt att ha så mycket... känslor i sig som man inte vet vart man ska göra hän, han kan inte kontrollera dom. Snälla säg mig, är alla pojkar såhär när dom är 4? vad händer och varför beter han sig som han gör? kan tänka mig att hormoner osv har mycket med detta att göra..

Aja en dag i taget när det gäller raseriutbrott haha jag håller mig lugn som en filbunke. (huh?) haha
Imon ska det ätas tårta som Cosima ska baka till mig, ser fram emot det, hon lovade även ljus i den så det hoppas jag verkligen på haha. skippa frukosten imon kanske och köra tårta? varför inte.

Nej nu säger jag tack och hej!

Bjuder på en "gammal" bild från första veckan i staterna!


 

Söndag!




Mina fina ramar som jag köpt idag, nöjd!




Det tog sin lilla tid.


Det har tagit mig nästa 6 månader att få lite bilder i mina ramar, hahaha så illa. Lathet kallas det. men åker kanske ner till IKEA nästa helg och fixar lite ramar och annat fin till rummet, vill göra det till mitt eget, lite mer svenskt, lite mindre beiget.  (stavning?!) men vi går se, jag har mina småplaner, ska även köpa lite tyg så jag kan göra lite fina kuddfodral. Kan nog piffa till det hela lite, och så behöver jag inte köpa helt nya saker liksom.
Smart och ekonomisk är jag också, vilket tjej jag har blivit!

Jag och Lisa var ute igår, ingen annan nappade på det så vi körde vårt eget race. Haha och vi hade kul, men guuuuuuuuud så svettigt, nästa värre än förra helgen. Och sen sviiiinkallt ute med var typ 10 grader så det va lagom mysigt att frysa hela vägen till bilen! men det va det värt.

Lite mat i magen nu hade varit helt okej, sitter i badrummet och hungrar sakta men säkert ihjäl. Badrummet säger ni? ja ibland får man förena nytta med nöje hahahahahahaha nejmen jag sitter bara här, tänkte ta en dusch men kom inte så långt med det haha.

nej nu ska jag väcka lisa och så får vi äta lite frukost!
Hoppas ni haft en strålande bra dag hemma!

SAKNAR ER SJUKT MYCKET ALLIHOPA! ALL KÄRLEK TILL ER!




Lyckad shopping!


Jag är så jeavla nöjd dagens shopping, 2 par skor, en PJ, en tjockiströja som är extremt mjuk, en kjol och ett par utsvängda jeans! Kan man shoppa för mycket? nej är mitt svar.  har inte ens rört min lön för denna veckan så det är jag glad för. Fick en liten bonus härom dagen så ^^ därav skooooooooooor :D








1 oktober!

 Dra mig baklänges, vart tar tiden vägen? kan någon svara på det?
Om 3 dagar har jag varit här i 6 månader, FATTA 6 MÅNADER!!!!!!! HALLÅ? gaaaalet!

oj nje nu freakar jag ur lite men jag blir rädd av vart tiden faktiskt tar vägen, jag har ju inte gjort något haha måste åka till DC, Philly och massa ställen, b o k a!

Hoppas på en minisemester med min värdmamma i november men än så länge är inget bestämt så håll tummarna! ^^ iiih!

Ja måste ju klaga, jag är duktig och uppdaterar i stort sett varje dag men en kommentar 1 veckan är väl inte mycket begärt? :$ det skriker lite av tomhet i min kommentaruta haha :(

Idag är det lördag, ledig, fyfan va gott. Sovmorgon och om en liten studn drar jag iväg med tyskorna och shoppar lite och sen blir det dubbeldejt haha spännande. och ikväll om vi pallar, drar vi ut och dansar!
Imon ska vi till Cheesecake factory och käka, kommer hamna i matkoma.... igen!

Just det såg filmen What's your number? Alltå den där Anna faris är förjävla rolig, måste säg att denna filmen var en av dom roligaste jag sett på väldigt länge, man skrattade så det gjorde ont. När den kommer till svealand, KOLLA PÅ DEN! det är så jag skrattar lite bara av tanken.




RSS 2.0