Börjar med en lite video.


Jag ska sortera alla bilderna i den stora kameran när jag känner för det, det är för många bilder att sitta med just nu känner jag men vem vet jag kanske gör det ikväll :) Men här är ett smakprov.




Helgen som gått.


Har ju tillbringat min helg i Canada och det var awesome :) bilder och allt annat kommer upp senare, har väääldigt många bilder att gå igenom haha, ca 500 vilket egentligen inte är mycket men det kommer ta sin lilla tid.

Puss


Så länge varade det..


Som ni vet så hittade jag en perfekt plånbok men jag fick inte vara glad allt för länge. idag när vi var på cvs så tappade jag bort den. av någon idiotisk anledning tog jag av den från handleden och la den någonstans och nu ör den total bortblåst. Vi har letat överallt i affären och dom har kollat övervakningsbanden och allt. Min värdpappa kom ner till affären och kramade om mig och sa att skit händer hela tiden och att det suger att den är borta. Men han ringde och fixade så att bensinkortet är spärrat och dom ska skicka hem ett nytt till mig. Och jag ringde till handelsbanken och spärrade mitt kontokort och nu är nästa fråga, mitt körkort. vafan, hur ska vi göra med det jag måste ju ha det, jag kommer ingenstans utan det så nu sitter jag fast här. Det blir inget niagara fall denna helgen iaf för jag har som sagt INGENTING så jag kommer inte ut om vi ska festa, vilket suuuuuger.

Nu blir det kanske så att jag får ta en CTkörkort och dom säger att det ska va svårt men vafan sverige har ju helt sjuka test så det ska jag väl klara plus att familjen kommer spara mycket pengar på det om jag skaffar ett så.
När jag vaknar lite senare idag ska jag ringa min bank och spärra mitt kort och sen beställa ett nytt. Vill ju ha ett likadant, hello kitty och en bild på mig själv.

Jag blir så irriterad på mig själv att jag inte vet vart jag ska ta vägen, varför i hela friden tog jag av plånboken? varför lät jag den inte bara hänga där på min arm`????????? stupid. men men sånt är livet.

Nu ska jag sova för klockan är snart 1 här på natten så det blir inte mycket sömn för min del. Men men thats life. John ska till bounce u så då har jag lite fri tid som jag kan sova en lite stund på :) det löser sig alltid, snart helg.

Natti natti , puss puss!


Panik/desperationsshoppade igår.


Som jag skrev så la min andra dator av och den vägrar starta av nån konstig anledning. Så Mats (miin morbror) fick rycka in med hjälp, vad skulle jag gjort utan hans vetenskap. Men iaf beställde en rosa HP mini laptop igår och hämtade den samma dag, snabba ryck alltså. Och direkt efter jag hämtat min dator skulle jag till Half door och ville då inte läman datorn i bilen så asade med mig den in haha. Och sen vill jag tillägga att jag beställde min första öl här igår så om ni skulle vara vänliga och valite stolta över mig nu. Guinnes, tror det stavas så men troligen är det fel haha. Dom kollade leg och hon blev förvirrad för en stund men jag hjälpte henne med att säga att jag fyllde år i januari , tsssss.

Nu ska jag dra till gymmet, nya livet har börjat nu!



Skypade med mamma och håkan när jag tog bilden haha. men där ser ni på ett ungefär hur liten den är.
Och tusen tack mats för att du hjälpte mig så snabbt. Än så länge är jag väldigt nöjd och jag fixade över till ett svenskt tangentbord helt själv haha Tack!


Fieldday.


Är samma sak som frilufsdag hos oss typ. man leker massa lekar och springer runt typ. Inga lektioner utan alla är ute och leker tillsammans. Himla trevligt faktiskt. Och när elise kom hem från skolan så åkte vi till Addison Park och lekte lite, dom har en glassbil som kommer dit med jämna mellanrum så det fick bli lite glass för barnen. Medans dom springer runt tar jag det lugnt, men hahah det rimmade.









äntligen är solen här.


work out world

Tro det eller ej men idag blev jag medlem på gymmet haha. Det kostar bara 10 $ i månaden så det kan det väl vara värt. Så antar att nya livet startar nu :P och sen tror jag att min dator har sagt adjö och gått i pension. För den vill minsann inte starta. Ska prova imon så får vi se. Men god natt säger jag från mobilen. Puss puss

250 kg kärlek!

Idag skänker jag all min kärlek till er min fina familj och vänner.  Jag vet vilka som alltid kommer finnas där för mig och att dom är dom bästa vännerna man kan ha. Nya som gamla. vad skulle jag gjort utan er?
ingenting, det är svaret. Allt ert stöd och kärlek ni skänkt till mig, det uppskattas, tas emot, lagras ska ni veta. Och jag hoppas att ni vet att jag alltid kommer finnas vi er sida när ni behöver mig, även om ni inte behöver mig.
Jag älskar er!

Och till min fina familj, jag älskar er. Man lär sig hela tiden nya saker och jag har insett hur mycket min familj betyder för mig. det är ju lätt hänt att man börjar ta allt för givet, och det kommer jag aldrig göra. jag vet att ni är min familj och alltid kommer finnas där för mig vare sig ni vill eller inte, men man ska ändå aldrig ta nåt för givet.
Man lär sig uppskatta dom där små sakerna.

Jag sväljer sorgen och går vidare.. mot en ljus framtid.
Tack till alla mina nära och kära, ni betyder allt för mig!





Videon, låten är till er från mig.


Great night!

random.


In Hartford!


Nytt liv vid vår dörr




En fågel har byggt bo precis utanför dörren här och då menar jag preciiiiiis utanför. Och nu har hon
äntligen fått sina ungar så dom skriker haha. fula är dom också men dom kläcktes väl i förgår eller nåt.





She did it again!


Miljoner tack till Evelina som fixade min blogg igen, hon är för bra alltså :)

Liten länk på det ja :

http://iamasurvivor.blogg.se/

http://iamasurvivor.blogg.se/


playdate.


Idag har vi haft en playdate med Lucindas tvillingar. Och nästa vecka åker vi nog bort till dreas hus, skönt att ha nåt att göra på förmiddagen liksom, få andra tankar i huvudet.
Tänkte göra lite lunch nu, tänkte koka ihop lite potatis, morot och lök soppa, ska bli smarrigt.
Inget deppigt inlägg här inte, jag pallar inte det, och jag tror inte att ni vill läsa om det heller.

Ha en fortsatt bra bra, saknar er där hemma.
Ibland önskar jag att jag kunde trolla, så jag kunde komma hem och åka tillbaka på nolltid.
men det funkar ju inte så, tyvärr.

Love you all!


Dagens shopping!


Mina och Lisas påsar :D

 

Jeans för 20 $    plånbok för 14$    Body mist (cocos) 15$     Hoodie för 20$

 

Klänning 35$ (halva priset) och andra klänningen 18$

 

Linne 18$     bikini ca 50$ efter 30 % rabatt      och mysbyxor 13$
Sen köpte jag även en ring som jag inte pallar att ta kort på nu men nån annan gång kanske?

 


Lillebror konfirmation!


Grattis bror :)






Bakad potaits och gott sällskap!


Kanelbullar till förrätt :) och sen blev det bakad potatis och mammas gojja. ÄLSKAR!
Jag hade Lisa och Lucinda här på middag :) och Lisa stannade och höll mig sällskap under natten,
lite läskigt att sova själv så :P haha






Glömde visa..


Glömde ju att visa att jag för en gångs skull fick nåt när jag stog i publiken, En tröja och det är inget märkvärdigt med den utan jag blev bara glad att få nåt liksom haha Tog även en trummpinne från förbandet hihi. Dock var den lite sönder men vem bryr sig? det finns ju lim? haha

Aja ville bara visa liksom och för att ni ska bli lite glada för min skull, tsss.

 

 


Lördag kväll.

Denna helgen har jag huset för mig själv, skönt faktiskt. Jag håller för tillfället på att göra kanelbullar och hoppas på att dom bli på ett ungefär lika bra som mammas. Det spelar ingen roll om man gör exakt likadant och använde samma saker som hemma, det blir bara inte likadant. Men iaf, vi får la se vad det blir av det haha.
Jag och lisa åkte till stop and shop (en mat affär) och då hade dom att man fick ett "passport" typ ett kort som man kunde samla stämplar i och inne i affären fanns det massa provsmaksgrejer och där fick man sin stämpel typ. Så vi gick runt och provade massa gott, bland annat, tårta, kalkonkött, korv, nån grönsaksdip, kycklingpopcorn. Massa gott och när man väl fått alla sina stämplar så fick man en liten väska, varför inte liksom?

Vi har även provat sushi idag, inte helt fel men det är inget jag skulle kunna äta och bli mätt på.
Vi ska ha bakad potatis ikväll med mammas gojja. mmhmmm ska bli så jävla gott alltså.
Bilder kommer senare ikväll eller imon ^^


Smash Mouth live!







I'm a criminal now..


Vi åkte in till Hartford. Provade första ingången, och det var där lucinda insåg att hon glömt sitt ID hemma och Lisa visade sitt körkort vilket inte var bra för att det visade att hon fyller år på hösten vilket betyder att hon inte är 21 än. Lucinda fick ringa sin värdmamma så hon kunde lämna hennes ID. Vi gick till nästa ingång och det gick kanon, jag hade inga problem alls med att komma in för här tror dom att jag är född den 11 januari. Lisa visade sitt studentkort istället och där står det tvärt om så hon är också född på våren. Vi kom in allihopa. Gött.

Vi gick först och åt på en BBQ restaurang, himla gott. Det blev old school burger sen vidare in till partajet.







Spring Fling Block Party!


I skrivandets stund sitter och och smuttar på en smootie gjord av, blåbär, björnbär, fettfri blåbärsyoghurt och lättmjölk. Har även lite vattenmelon här. Det blir mitt mellanmål/halv lunch. John är på BounceU så jag har lite ledig tid just nu, inte helt fel om ni frågar mig. Tänkte ta en dusch och så för sen direkt efter jobbet ska jag till Hartford med Lisa och vidare till Lucinda. Vi ska till spring fling block party. Smash mouth ska spela där så det ska bli himla trevligt faktiskt. Hoppas vädret håller sig med, helt okej om solen tittar fram lite.

Nej men om man skulle ta vara på sin lediga tid och städa till rummet lite och ta den dära duschen.
Hoppas alla får en bra kväll och idag saknar jag er lite extra faktiskt, allihopa.

Puss och kram!

 



Äntligen!


Idag kom min GPS på posten, hur glad är inte jag nu då? :D
Och grädden på moset måste nog va att den är på svenska (eller ja man kan ju
ändra språk om man nu vill det) och jag har en göteborgare som pratar, tss.
Jag är i alla fall glad nu och trött är jag också om jag tänker efter. Dagen har varit ganska
seg men ändå heeelt okej, Vpappan kom hem 1 timme tidigare dag så det va la gött att få sluta tidigare.





Matdagbok?


Igår bestämde jag och Erika O att vi skulle göra ett vad. Vem som klarar att hålla sig från sötsaker så som glass, godis, choklad osv fram till midsommar. Dock har vi en dag som vi får lyxa till det och det är lördagar. Och vi ska skriva ner allt vi äter så man har koll liksom. Så igår drog vi igång och än så länge har jag inte ätit nåt onyttigt än. Och nu har jag även börjat äta middag tidigare, klockan 5. Känns som att man måt lite bättre av det så jag ska nog fortsätta så. Har dock hållt på 1 vecka med tidigare middag. Vet dock inte om jag sover bättre men lite kanske?
Vi får la se om det blir nån skillnad senare.

Mitt mellanmål idag blev lite melon, mums. Här smakar dom så mycket mer.
Åt inte upp alla bitar, typ 3 eller nåt. ska ju snart äta lunch, vad blir det idag... hm.

 


Half Door.

Igår drog jag till en irländsk pub som ligger i Hartford. Mycket trevligt faktiskt. dom har 2 dollars öl och billig mat. Så nästa gång så får jag väl prova en öl och mat. Påminnde lite om Harrys. Men detta var mindre och mysigar. Inga skrikgula väggar och sånt utan det va mer mysigt liksom.

Lånad bild, tog ingen själv för det vräkte ner igår :(

Har dock en video på live musiken som var där. Himla trevligt tycker jag.
Det är en liten snutt men ni hör vilket stuk det är på musiken.

 

 





Play escape.


Åkte med barnen till detta stället med massa rutschkanor och bollhav osv. John var till och med svettig när han var klar haha. Somnade i bilen men och vad jag vet så sover han än haha. Han behöver det. Elise "skadade" sig så fick trösta henne ett tag men det löste sig sen när hon försökte gå. Hon fick ett brännmärke på knät och ett på armbågen och hon sa att hon inte kunde gå, tss haha. Men nu går hon minsann!Det blir inte bättre av att sitta där och gråta.
Nu tänkte jag att jag skulle dra till en irländsk pub  Hartford, spännande :)

 

Min underhållning, kaffe och en tidning!

 

 


Regniga onsdag.


Känns som hela atlanten regnar just där jag bor, kommer regna hela veckan men ska tydligen bli mycket bättre till helgen så det får vi verkligen hoppas :) Elise slutar tidigt idag så vi ska väl åka tilöl nåt som heter Play escape. Det är ett ställe barnen kan springa runt och leka. Dock promenerar lillkillen mig på nerverna idag. Gråter, skriker och beter sig inte som han borde. Antar att han är trött. Pojkar.. haha.

Vad kan jag skriva om idag...
Jag ringde nyss till telesnor och la mitt abonnemang på vilande så jag slipper den skiten. Fick även en räkning på 1100 kr av dom, woooho kul, dagen gjord.

Ska väl ta john under armen åch åka ner till affären, köpa lite frukt så man har lite mellanmål och sånt^^
Hoppas på att han somnar i bilen, tror han behöver det nu innan play escape. Han behöver energin och tålamodet.

Men men blir väl en uppdatering ikväll med efter jobbet. Allt för att höra emma klaga haha, skoja.

Ha en fortsatt bra dag allesammans :)
Puss

Ååååh svensk mat <3

 


Fiselott.


Måste säga att detta har varit en lugn dag. John var på nursery school från 9-11.30 och sen åkte vi och tankade. Han somnade i bilen (YEEEEESSSS) och sov i 1½ timme så jag gjorde en macka till honom och han fick äta den i bilen påväg till T-Ball. Och vi kom hem igen runt 3 och då blev det lite snacks och sen kom elise hem. Vi gjorde hennes läxor och barnen tog ett bad.

Jag värmde min mat och lagade till nudlar och korv till barnen. Det var nog allt jag hann med idag. Jo jag hann även ta en promenad när John hade T-Ball så där fick jag det gjort. Och tro det eller ej men det var uppehåll när jag gick. och när jag kom tillbaka började det regna. Tur ^^

Jag har skypat lite med mormor idag, även mamma. Alltid lika trevligt tycker jag. Känns som man är hemma fast ändå inte. Ska skypa med hela tjocka släkten på lördag. Lillebror konfimeras så får la passa på.

Dagens funderingar?
Nej jag har nog inga tror jag haha. Jag har iaf bett om att få ledigt på midsommar och det fick jag, så hur gött är inte det då :) Jag har en anledning att le och att ha nåt att se fram emot. Längtar.
Svenska människor och svensk mat, fint det. Här är det helt okej om folk är svenska. men hemma.... det blir för mycket av det goda så att säga.

Ah just det. nu har jag bestämt vad jag ska läsa för att få mina credits. eller har jag redan skrivit om detta?
I alla fall, det blir cardio kick boxing 2 rundor alltså 16 gånger. Guitarr lektioner och sen blir det en weekend class på silver bay. Man läser typ om amerikansk historia.. bla bla bla.
Sen har jag bara en credit kvar, så ska se vad jag kan hitta på, behöver endast 11 timmar för jag har en till godo.

Nej det var väl allt för mig idag. Tänkte ta en dusch och kolla på en film eller nåt.
PUSS!

Saknar min mise massa idag :/


Regn regn regn.


Idag har det regnat oavbrutet hela dagen. Kul. Har varit inne och fått använda huvet för att komma på vad vi ska göra. Men vi har lekt med sån där leklera, playdough och målat en massa. lekt med bilar, tåg och jag har läst endel mattidningar och lagat mat med har jag gjort :) eller haha ja jag skulle inte vilja kalla det matlagnng för det är bara pulvet, vatten och sen steker man pannkakorna. Amerikanska pannkakor.

Trotts regnet har dagen gått snabbt, har hunnit tvätta all skittvätt, handdukar, mina jeans och tröjor för hand. Har även lagt in barnens tvätt och städat lite granna. Så jag är ganska nöjd ändå.
Imon ska John till förskolan så då blir det lite ledigt, skööönt :)

Nu är även trippen till Niagarafallen spikad så det känns bra, och på fredag ska jag på ett block party i Hartford. Smash mouth ska spela och det är gratis inträde till klockan 7 så utan tvekna att jag ska va där innan 7 haha. Allt för att spara pengar, är man en fattig au pair så är man haha.

Ursäktar en halvflummig bild på mig och John idag. Han hade sin PJ (pyjamas) på sig halva dagen typ :)




God natt.


Då vart denna helgen över, varför går det alltid så snabbt, så fort man är ledig så känns det som att dagarna bara springer förbi. Men men, ny vecka, nya utmaningar, haha. Denna helgen har minst sagt varit lugn. Skypade massa igår, åkte på en roadtrip till Gilette castle och till outletet. Chillade hemma på kvällen och la mig ganska tidigt.

Idag söndag, upp relativt tidigt och åkte in till Hartford. Lite twilight convention blev det och fick se några av stjärnorna i filmerna. Trevligt tycker jag. Och nu är jag hemma igen, eller ja har varit hemma ett tag nu.

Tror det blir till att kolla på någon film och bara ta det väldigt lugnt och sova tidigt. Ta igen all missad sömn, fattar inte varför jag vaknar så ofta på nätterna. Men det blir la bra.

Hoppas allt är bra hemma, här har det spöregnat idag, såg nästan ingenting när jag körde, ska tydligen bli skitväder hela veckan men vi kan ju hoppas att vädersnubbarna har fel.

Jag säger god natt för mig och avslutar med en ganska mysig bild.




Twilight convention in Hartford!







TINSEL KOREY - Emily of the Wolf Pack




BOOBOO STEWART - Seth Clearwater

 

BRONSON PELLETIER - Jared of the Wolf Pack


PETER FACINELLI - Dr. Carlisle Cullen

 


Outlet.


Råkade åka till samma outlet som förra gången haha, lätt hänt som man brukar säga. Idag fyndade jag minsann.
Köpte en tjocktröja för endast 100 kr och sen en sovtröja för ca 45 kr. Heeeeelt okej alltså.
Jag vet att Håkan och Andre kommer gå nuts över Nike och adidas affärerna haha, allt är så billigt.


Dagens roadtrip.


Hux flux så bestämde jag mig för att haka på några andra tjejer som skulle till Gilette Castle som ligger ca 40 minuter härifrån. Hittade dit med endast en hanskriven vägbeskrivning, imponerad. Men nu får det vara nog jag ska ha en GPS om jag så ska köpa den själv. Tyckte jag la fram det lite fint till min värdföräldrar när jag sa att jag körde vilse igen på vägen hem (det gjorde jag faktiskt) och nu ska dom leta efter en till mig, hihi.

I alla fall så åkte vi till slottet, ganska häftigt kan jag tycka men dock var det stängt och dom öppnar inte förens den 28 maj så det är ju ett tag till men vad kan det finnas att se där inne som man inte såg ute? aja vi får väl se om jag åker dit igen någon gång. Dom ade faktiskt ett väldigt mysigt ställe att fika och så på, man kan öven hika, cykla och rida på massa stigar i skogen, mysigt.






Bilden gör inte utsikten rättvisa, det var finare i verkligheten :)


Helgen är kommen.


Idag har jag skypat massa och det gillar jag. Idag fyller finaste farfar år, hela 84 år. Så fick prata lite med honom och det var så man blev tårögd, jag kunde knappt säga till min värdföräldrar att jag hade pratat med honom utan att nästan börja gråta. Saknaden är så stor just i denna stund. Saknar allt och alla. Och därför måste jag hitta på något och jag ska träffa den andra svenska au pairen från simsbury. Hon och 2 andra tjejer skulle till Gilette Castle och då tänkte jag, varför inte haka på då, så jag får nåt annat att tänka på. Jag vill inte sitta här hemma och uggla. Alla som jag umgås med här är inte hemma denna helgen så då får jag ge mig ut på äventyr istället.

Tänkte äta lite frukost nu sen beger jag mig mot Gilette Castle. Det ligger ca 40 minuter härifrån så det är okej.



<3


Dagens lunch!




Den satt där den skulle, mums!


Bounce U


Nu har jag precis varit och lämnat lillkillen på Bounce U det är ett ställe man lämnar barnen på för 2½ timme och dom får hoppa i hoppborgar och leka med andra barn, springa av sig all energi. Så nu har jag lite ledig tid, och idag känner jag mig duktig och har fasen tagit på mig träningskläder och Ipoden i huvet. Så nu ska jag ut och gå i det fina vädret, vi har runt 25 grader idag och jag klagar inte :)
Ska även inviga mina Reebok Easytone, hoppas det ger nåt haha.

Till lunch blir det kycklingsallad hade jag tänkt, fint det!

 


Dom senaste provade B&J glassarna




Favoriten bland dessa är utan tvekan Peanut butter cup. För jävla god rent ut sagt.
Och Boston creampie var mycket den med alltså men för lite choklad för mig haha.
Dom andra 2 var helt okej för min smak, och nu har jag provat dom iaf och det är nog inga
jag köper igen. Och självklart sparar jag alla burkar som jag gjorde hemma i sverige. Jag bygger en pyramid.
Folk tycker jag är konstig men detta är typ det ända jag lyckats att samla på haha illa men sant.

Nu säger jag god natt till alla er där hemma, tänker på er!


Torsdagsmys


Idag åkte jag över till Lisa direkt efter jobbet. Hon lagade mat till mig. Spagetti och köttfärssås. Hur hemma kände inte jag mig då? gott och svenskt, även om inte Lisa är svensk haha. Men vi har kommit fram till att tyskland och sverige är väldigt lika, vi har nästan likadana grejer så som mat och annat :) Eller vi har kanske inte kommit fram till det utan jag gjorde min egen slutsats helt enkelt.

Till efterrätt blev det Ben & Jeryy glass som vanligt, Idag blev det Boston Creampie, sååå god. Men det finns godare antar jag, det va ytterst lite choklad i den så men vafan den va väl god ändå :)

Just det, sen kom Sara och hälsade på med, trevligt tycker jag :)



Första LCC mötet


Idag har jag varit på mitt första LCC möte och tror att jag har förklarat vad det är för nåt. För att ta det lite snabbt igen så är det ett möte med min "kontakt"person och dom andra au pairerna i området. Idag åkte vi till en liten glassbutik typ. Sjuuukt god glass och super trevlig personal. Vi är endast 5 stycken i vår grupp och ALLA är tyskar. Som sagt ingen större överraskning. Men men trevligt var det iaf.

Kvinnan i mitten med dreadsen är min LCC, hon är ganska ny och än så länge helt okej alltså.






Mysigt?



Låter magen tala.


Idag är jag så sjukt sugen på bakad potatis och mammas goja till. AAAHH det hade suttit som en smäck i min mage. Den börjar sakta men säkert ropa efter svensk mat. Säger inte att det inte är bra här för det är det minsann. Min Värdmamma så väldigt duktig på att laga mat så jag klagar inte. Men jag vill ha nåt svenskt.

Tänkte att jag ska laga till lite bakad potatis och goja nu inom en väldigt snar framtid :)
Hade varit perfekt med en nypa av mammas närvaro med ^^

Ikväll ska jag på mitt första LCC möte, vi ska till weathersfield och äta glass? hm ja jag vet inte ska bli kul att se. Plus att jag får träffa dom andra 2 tyskarna i min grupp sen har jag träffat alla i detta området typ :P


En vanlig tisdag.


Tänkte ge ett exempel på hur mitt schema ser ut på en tisdag







För din skull Emma :)


Jag gör en liten uppdatering för Emmas skull haha. Hon klagade lite så får skriva om nåt helt ointressant haha.
Hm , tisdag idag, det är en ganska lugn dag. John är på Nursery school och jag ska snart hämta honom men jag måste försöka få in barnstolen i bilen innan det. Svårt det ska vara då. Tycker att dessa få timmarna som han är i skolan går lite för snabbt. men jag har iaf hunnit att skypa lite med mamma, håkan. Chattat lite med emma och tuncay :) så jag är glad ändå.

Ikväll efter jobbet ska jag åka in till W. Hartford och träffa 2 andra svenska au pairer och förhoppningsvis den nya svenska au pairen som inte bor allt för långt ifrån mig :) ge mig svenska människor haha. Jag umgås mycket med tyskar, visst det är bra för min engelska men jag vill prata lite svenska, känna mig lite hemma.

Funderar även på mina sommarkurser, så jag får mina credits, det är ju ett krav vi har när vi åker. Man måste läsa 6 credits. Och en credit är ca 12 timmar. Så funderar på kanske, kickboxing, gitarr, piano? jag vet alltså inte, zumba kanske man också kunde ta så får man lite träning samtidigt som man tjänar sina credits ^^

Vi får la se men nu ska jag iaf försöka få in barnstolen i bilen.
Hoppas alla där hemma får en fortsatt bra kväll, min dag har precis börjat typ :)


Passande bild, fel årstid men rätt människa :)

 


Bästa vännerna för tillfället.


Jag har fasen gått och blivit småsjuk. Igår hade jag lite ont i halsen och lite förkyld. På kvällen hade jag ingen röst kvar typ. Och idag hade jag inte heller någon röst men den börjar komma tillbaka lite granna nu. Men nästan är täpptaste än täpptaste  haha kul ord det där :P  Men men dagen har gått bra och Lillkillen har varit nästan perfekt idag. Fick till och med han att sova middag :D Så jag passade på att sätta mig ute i solen och råkar sedan somna där ute på däcket. Så nu hade jag utan tvekan kunna smälta in i en hög med tomater utan att synas.




Söndagen.


Vi Släppte av Erika vid bussen tidigt och hem igen. Skypade lite med familjen hemma <3 sen åkte vi vidare till outletet som ligger kanske 30 minuter ifrån. Massa märkes affärer och billiga saker :) inte helt fel alltså men ändå kände jag att jag inte hade tillräckligt med pengar med mig så jag kunde köpa lite. Så jag investerade endast i ett bar levis jenas :) Sen släppte vi av Klara vid tågstationen i New Haven och åkte vidare mot Yale Unviversity.

Det kändes som att gå och kolla på en Harry potter skola, sjukt häftigt alltså haha. Allt var typ gammalt och häftigt.








Helgen men svenskorna.


I lördags hämtade jag upp Erika på morgonen och sen åkte vi direkt till ett shoppingcenter. Och påvägen hem tog vi med oss en smootie från starbucks och jag fick ett helt nytt namn, inte helt illa alltså haha.

Helgens inköp. Jeansen köpte jag på ett outlet så dom kostde runt 200 kr ^^




och sen åkte vi faktiskt till bion och kollade på Something borrowed. Och sen hämtade vi klara :)






Hemma med sjukt barn.


Som jag trodde så blev det så att jag va hemma med sjukt barn. Jag tyckte inte att hon såg så sjuk ut men allergi syns inte alltid? Aja vi åkte i alla fall till bion och såg filmen RIO. Det handlar om en sällsynt blå fågel. och han är typ den sista av hans ras. Men dom hittar en hona till honom och ja ni fattar resten. Så Blu som fåglen heter reser till Rio med sin ägare.. Den va faktiskt rolig och bra musik tycker jag. Men barnen va lite rädda här och där men det fanns inget att va rädd för? hm. Aja det va iaf trevligt ochet det som jag tyckte va liite bättre var att jag hittade dit på första försöket, dock med vägbeskrivning. Har fortfarande inte fått någon GPS.. på hemvägen körde jag fel någon ång.. ups. Men jag hittade rätt väldigt snabbt så. börjar lära mig detta alltså. Dock är det nog jävulska omvägar jag gör haha. Jag ska nu ge mig på att hämta upp erika i West Hartford vid någon station. Tror jag får köra snart om jag ska va framme i tid för jag lär ju köra fel några gånger haha..

Borde jag tanka innan?...


Marknader finns även här..


Igår hade jag ingenting att göra, ringde upp Lisa och hon skulle till en kompis Maria (tysk även hon) och jag hängde på. Vi åkte till en marknad, väldigt liten en men det va trevligt ändå. Dom hade kanske 5 karuseller och lite mat och sånt :P Och jag fick offra mig för en liten tjejs skull. Hennes mormor ville inte åka en karusell med henne så hon frågade om jag kunde åka med tjejen istället. Och ja bjuder hon så varför inte haha. Jag skrek och tjejen skrattade. Undrar hur gammal hon var.. kanske 8? haha kul att man är en sån bebis när det kommer till karuseller haha.

Provade en ny grej igår, fried dough. Påminnde om langos men detta va mycket sötare och inte alls krispigt. Man kunde ha på typ "vaniljsocker" kanel med socker eller sirap. Jag tog lite av allt utom sirapen haha.
Meeen så  gott det var alltså :)



Halvtattigt men .. haha






Vardagsbild?


Det tog inte så lång tid innan jag fattade det där med hastigheten osv, tyckte det va lite förvirrande först men det är hur enkelt som helst om man tänker efter haha känner mig dum :$ Men men Temperaturen ute är fortfarande lite sådär, men det kommer med tiden, försöker lära mig på ett ungefär vad det är i C.  Och som ni ser så va det ganska kallt idag, endast 14 grader.

Det blev dock endel körande idag, hade ju sovmorgon till halv 12, körde och hämtade lillkillen sen hem. Va hemma i ca 1½ timme sen ringer telefonen och John (värdpappan) undrar om jag kan åka och hämta Elise från skolan. Henne pollenallergi hade blivit värre. Så in i bilen igen och hämta henne. Hon va inte alls bra, näsan rann, ögonen halvt svullna och jätte seg. Sen har hon ett konstigt ljud när hon andas. Men gav henne lite medicin och då verkade det som att hon blev bättre, men nu ikväll fick hon feber osv, inte bra alls ju.
Så antar att jag får va hemma med sjukt barn imon.

Jätteintressant tycker ni säkert detta är att läsa om och jag ber om ursäkt för det men jag kände att jag behövde skriva av mig lite haha. Och då skriver jag om såna här saker som ni sååååå gärna vill veta.
Tack till er som tar er tid att läsa det jag skriver, uppskattas haha.
Puss på er.


57 F = 14 grader C

God natt <3




Tvkväll med Lisa!


Jag är så glad att jag träffat en människa jag gillar att hänga med. Lisa, hon är från tyskland och hon är nästan likadan som mig och det är ju hur härligt som helst men det tråkiga är att hon åker hem i augusti, vad ska man göra åt det. Kul att jag äntligen har hittat nån jag trivs med. Hon kom över ikväll för att kolla på Vampire diaries och Cougar town och till min förvåning hade hon inte sett cougar town någon gång, fortfarande i chock typ haha.



Ikväll provade vi denna sorten, MA GADH den va goooood. Det va liksom chokladglass och sen va det stora bitar av seg brownie/fudge. Supergod, har den kommit till sverige? Om ni har den hemma prova den. Ett måste för alla som älskar choklad ^^  Det blir en ny sort varje gång jag träffar Lisa haha.


Bra början på denna dag.


Denna dagen började inte som alla andra, det som gjorde denna lite bättre var sovmorgonen :)
Jag börjar inte förrens halv 12 vilket är heeelt okej. Så hann chatta lite med Tuncay och min bror.
Nu har jag precis hoppar ur duschen så nu blir det frukost och sen åker jag och hämtar lillkillen.




1 klar.. 11 kvar.


Idag har jag varit i staterna 1 månad och det jag har att säg om detta är: HERREGUUUUUD vad tiden går snabbt.
Känns som att jag kom hit förra veckan men det är en hel månad, lite galet kan jag tycka.
Men grattis till mig, en milstolpe skulle man kunna säg ^^




Nu blir det frukost!




Fettfri youghurt, färska jordgubbar och fiber cheerios!
Yummi!


Kvällens inköp.


Åkte som sagt till Tj-maxx en sväng, åkte även inom Cvs vilket är en affär som har lite blandat liksom :)



Flipflops, träningsbyxor, passfodral, nagelförstärknings gel typ, tandblekning och ett par
Reebok Easytone för endast 40 dollar, kallas kap!


Tisdag.


Finns egentligen inget att skriva om denna dagen.  Skypade lite med hjärtat när jag hade rast och sen blev det jobb jobb jobb. Försökte sätta upp badmintonnätet men det blev nog mindre lyckat. Tror inte det ska se ut som det gör för tillfället. Men men jag gjorde mitt bästa haha. Dåliga beskrivningar skickar dom med i alla fall.

Nu väntar jag på att Lisa ska höra av sig och sen beger vi oss mot Tj-maxx för att se om dom fått in nåt spännande. Det är en affär som har allt från märkes kläder till heminredning typ. Och det är halva priset nästan. Alltså om en tröja skulle kosta 80 dollar så tar dom typ 45 eller nåt för att dom har inga mellanhänder osv. Ska se om jag kan hitta några löparskor idag, har inte skrivit in mig på gymmet än och vet inte om jag ska göra det.

Tror jag ska satsa på ett par skor och sen träna hemma :) Började igår med att träna hemma. Har laddat ner lite zumba och jisses, det är faktiskt jobbigt. Ja den va väl allt för nu.

Va inte rädd för att kommentera, ser att jag har läsare men det är få som kommenterar.
Tack till er som gör det, jag läser allt :)




Salem del 3!











Salem del 2!











Lucinda och jag på Chestnut street.
Den har tydlign blivit utsedd till Amerikas vackraste gata.. vettifan alltså.



Salem del 1!


Idag blev det en roadtrip till Salem, MA.
The witch town! Himla spännade att få veta historian osv.










1 Maj!



Water for elephants


Idag har jag inte gjort för mycket. Tog det lugnt, skypade med mormor och dom där hemma. Sen åkte jag bort till Karin och därifrån åkte vi till mallet (shoppingcentret) och gled runt lite. Kan visa vad jag köpte senare.
Efter mallet åkte till en bio och kollade på filmen Water for elephants. Himla bra film alltså, dock hatar jag när folk slår och typ misshandlar försvarslösa djur. Men jag tror på karma.

Imon ska jag upp tidigt så det blir att gå till sängs nu , klockan är halv 12 på kvällen och jag ska upp vid halv 7 kanske. Ska åka till lucinda i West Hartford och sen vidare till Salem, häxornas stad. Ska bi väldigt spännande.
Jag tackar för mig och återkommer imon. Natti <3


RSS 2.0