Atletisk?


Igår på kickboxingen så stanna jag kvar lite längre för att jag hade ingen brådis direkt till linedancen. Och det är man där som alltid ska snacka lite så vi pratade lite om kickboxingen. Han frågade om jag hållt på med karate eller nåt liknande för han tyckte att jag var väldigt duktig haha och sen la han till att jag var atletisk?!!??? say whaaaaaat? haha nej inte direkt.

och  det bästa med gårdagen var att vi hade den galna tränaren, alltså om ni bara visste. han skriker, dansar, men ändå seriös, helt galen! och igår blev jag hans offer. Jag fick visa vad vi skulle göra osv, och fick till och med en omgång av applåder! *stolt*

Idag har jag sån träningsvärk på baksidan av mina lår men det gör mig ingenting, gillart!

Bara för att detta råkade bli ett skrytinlägg så tänker jag fortsätta ösa guld på mig.
Jag håvar in vuxenpoäng idag. Har varit effektiv, vuxen och svettig haha. Började med att dammsuga bilen, och städa ur all skit från den, allt från juicepaket till leksaker till kakor???!!!
Så det blev en invändig städning av bilen, check check!

Och hör här... samtidigt tvättade jag, så sprang fram och tillbaka för att förflytta tvätten till torktumlaren och in med nästa hög. det ska va kvinnor till det att göra 2 saker samtidigt. Hann även vika lite tvätt emellanåt!

När jag var klar med bilen gick jag ner (råkade visst stänga in hunden i mitt rum, så han hade vänt upp och ner på allt) och städade mitt badrum, skrubbade allt och sen tokade jag golvet och håller just nu på att tvätta mattorna!

Körde även över med dammsugaren i mitt rum och vardagsrummet!

och till sist, bäddat rent i sängen! ja vad ska man säg, är man vuxen så är man!
Jag är stolt över mig själv för denna extremt flitiga förmiddagen. Tönk vad mycket man hinner med på kort tid om man bara koncentrerar sig på det man gör och låter det flyta på?! Allt detta gjorde jag på cirkus 2 timmar.
Dock har jag ju mattorna kvar där uppe i tvättmaksinen men vadå liksom?

Nej mamma jag ljuger inte, jag har faktiskt gjort allt detta så känn sig stolt!

Ja ikväll blir det bio med tyskorna och förhoppningsvis hinner jag med en runda till gymmet med innan bion.
Vi ska se en film som heter: What's your number? verkar sjukt rolig så hoppas på det!

Ja nej nu räcker det för idag! tack och hej leverpastej!



Mina fina barn, gammal bild dock!
Det är inte alltid lätt att vara au pair, men det är värt allt skit!
Älskar dessa små liven!


Kvällmat med stil!





jag vet, äcklig bild men vill visa hur en "typisk" kvällmat ser ut för mig ;)
Yoghurt, flingor, ett ägg och en glas bubbel. Fint ska det va!

Natti!


Snäppet vassare?



kan man göra annat än att gilla denna reklamen? haha


Obeskrivlig lycka


Även om jag inte är 100% frisk än men  jag gav mig fan på att jag skulle till gymmet igår. Och som alltid så sprider sig en obeskrivlig lycka i min kropp och själ på vägen dit. Kan inte sluta le och det kliar i hela kroppen (på ett bra sätt) haha helt sjukt, varför? aja jag klagar inte, gör gymmet mig lycklig så kan man la fortsätta?
Dock gjorde jag inte som jag brukar, har mina rutiner där men igår tog jag det lugnt. och ikväll är det kickboxing som gäller, pallar jag?

vad mer.. imon ska jag ta barnen till bion, Lejon kungen i 3D, tror jag är mer excited än vad dom är hahaha.
Det är så många bra filmer ute på bio nu och jag måste se ALLA! ^^
Och nästa vecka släpper dom Iphone 5, så jag får vänta 1 vecka till med att köpa min iphone 4. ja jag vet, ni undrar säkert: vafan ska du inte ha 5:an när den väl kommer ut, bla bla bla?
naa det pallar jag inte, dock vill jag se vad dom ut med för pris på den. men iaf, en iphone ska jag skaffa mig.

ha en fin dag, snart blir det skype med mamsen!
Puss och kram :)



Gud vad jag blev sugen på jordnötssmör nu..
Det är jag och diviga hollywoodfruar som är bäst på att fejkle!



Helgens fynd!


Måste ju visa vad jag handlade nu i helgen, vet iaf att Gulden vill se, så om ni andra inte vill se, titta bort ^^



Kofta, jeanskjol, träningsshorts, och prasselbyxor !!



Jag glömde kolla efter skor till dig cassa, förlåt :/ men ska kolla nästa gång, jag lovar :D


Allt för länge sen.




Nya lisafisa!





Vi bowlade och sen gick vi till Pizza Hut och käkade lite, chicken wings med någon stark BBQsås på och pepperonipizza.. mhmm satt där den skulle hahaha. och han även med runda på Burlington, 10 minuter, och jag kom ut med en "kofta" och lisa med ett par skor, inte illa alltså. Gjort det innan eller?



Gårdagens möte i bilder.

 Hade som sagt LCCmöte igår och vi gick till en meddeltidsfestival typ. Folk hade konstiga kläder på sig, allt från skinnkorsetter till riddarkläder. Jag trodde inte folk höll på med sånt här men tydligen haha. Väldigt kul att se och det bästa var nog deras brittiska accent haha.





Mindre olycka hände strax efter denna bild...






SMASH!

Tro det eller ej men vi var ute och festade till det igår. Visste alltså inte att dom hade en underage club i Hartford. Så vi drog dit iaf och haha ja det var en upplevelse i sig om man säger så. Massa mörka tjejer (ursäkta mig) men ja dom dansade inte dom ålade sig, men killarna gillade det. Och fy för satan va svettigt det va, kände att jag inte riktigt mådde bra igår eftersom jag va helt slut efter 10 minuter, men hur dumt ser inte det ut då om bara sluta dansa och stå där och glo som ett fån?

Bästa: GRYM musik, min typ av partymusik! Så lycklig blev jag i min lilla själ. Och att en mörk man kallade mig white chick haha, tyckte det va lite festligt.

Sämsta: stängde klockan kvart i 2 och ingen alkohol under 21.

haha och det va lite kul att nästan alla killar hade samma frisyr, rakat på sidorna och sen lite mer tuppkamm i mitten haha dock inte så fult som det låter, ganska snyggt på endel.

Nej nu tänkte jag bjuda på en söt bild på mig, efter sådär 6 timmars sömn är jag på glatt humör. Måste säg att gulden har lite med det att göra, 2 timmar skype med henne är fina grejer haha. Ska hoppa in i duschen nu sen blir det LCC möte på någon medeltids festival? spännande...

Söt tjej på morognkvisten (läs eftermiddagen)



och jag säger till mina barn att inte leka med maten......




Kurering pågår..


 Heter det så? jag är minsann inte sjuk och ska inte bli heller för den delen. En liten förkylning ska vi nog kunna bota ganska snabbt, men iaf.. såhär ser mitt nattduksbord ut just nu haha




God natt! eller rättare sagt god morgon ^^



Det var på tiden.


Nu finns del 2 av bilderna från midsommarfesten på pachas hemsida, woooho! så nu tänkte jag bjuda på en bild på mig och mina fina tjejor!



oj jaha det va en liten bild, men hämta förstoringsglaset om det stör er ^^


känslig tjej


Nu tror jag fan jag håller på att bli sjuk på riktigt, men peppar peppar jag trotsar det hela jag drar på kickboxing ikväll. har 1 timme på mig att ladda! Idag har jag varit allmänt seg och hör som en kratta gör jag med.
Va och tankade, han sa till mig 3 gånger: you're all set. jaha och tänkte jag? vafan sen sa han det lite högre och då fattade jag vad han menade haha så illa var det.
Som tur var så komJohn hem tidigt från jobbet idag, redan klockan 2 så då tog han över och jag gick ner och har nu sovit i lite mer än 2 timmar. mår inte direkt bättre för det men jag ska jävla inte missa kickboxingen.

Min fråga till mormor, hur gör jag nu, det hjälpte att chocka kroppen med vitaminer första gången jag kände nåt men nu äter jag ju faktiskt c vitaminer varje dag, går ju inte chocka den stackars kroppen mer. Tips dunderkur tack?

Ah måste berätta detta med, blev helt ledsen. I morse när lillkillen skulle gå upp till sin mamma sa han till mig (jag försökte få han att stanna på nedervåningen med mig för mamman jobbade):

-Go home!
- Excuse me?
- Go home to your own house.
- But i live here, in this house,  just like you.
- No you don't, you live in sweden..

Det högg i mitt hjärta, men får försvara med att han går igenom en "jag är en tuff kille med lite attitydproblem" fas i sitt liv nu och sen sättet han kollar på en, vet inte om man ska skratta eller gråta, ser ut som han är drogad. men jag skiter väl i det, han menar inte det han säger.  Jag säger såhär... pojkar.

nej nu ska jag rycka upp mig, på med träningskläder och ringa till MCC och hoppa av linedancen. och sen blir det kickboxing för fulla muggar, kommer däcka när jag kommer hem, men arma kropp pallar snart inte mer..

Puss och kram, önskar jag kunde säg, vi ses på stan!


 

Rubrik


Ja vad ska jag skriva om idag?  var på gymmet igårkväll, som vanligt. Och när jag kom hem stog det kinamat på bordet och väntade på mig, lycka. Tog en fortune cookie och ibland står det helt meningslösa saker i dom men igår va det nästan läskigt. Så jävla klockrent. Jag träffade denise på gymmet och vi pratade om lite allt möjligt och när jag läste denna lappen blev jag nästa rädd. haha vad kan det betyda?
Jag vet ju vad det står men själva grejen liksom haha, dags att börja ta lite risker kanske?



Just det, nu har masa braiga serier börjat.

New girl, alltå det va det roligaste jag sett på länge.
Awkward, haha även detta är en rolig serie (ni får själva leta upp vad dom handlar om ^^ )
The biggest loser började igår
The X factor, typ som idol
Americas next top model, all star
Glee
Charlie's angels
Desperate housewifes
Vampire diaries
säkert fler, men kommer inte ihåg dom just nu ^^


Checkar av listan!



Jell-O



Vad ska man säg om det.. jag förstår varför dom serverar det på sjukhus.. det slinker ner utan minsta ansträngning och det är inte direkt gott. Riktig tjock gele typ.. na inte min grej alltså.


check check!


men mums!


Jag vet att det kanske inte ser asgott ut men ojoj så gott det är!




Hallå i stugan!

Pallade inte uppdatera igår, så förlåt för det haha. jag gjorde kåldolmar igår faktiskt som blev himla bra dock inte alls som mormors :/ men ingenting blir desamma här borta. spelar ignen roll om man har exakt likadana/samma ingredienser, det blir bara inte likadant. Herregud vad jag blev sugen på chokladbollar nu.. bara helt plötsligt. Tillbaka till inlägget.

Fick samtal från MCC igår, skolan. Min smyckesklass blev inställd, för få elever, tråkigt.
Och sen ska jag nog hoppa av linedancen med för det funkar inte, alldeles för sakta och alldeles för gamla människor för mig.

Vad mer, funderar på att göra rastaflätor, vad säger ni om det?
Detta blir ett helt perfekt tillfälle att kommentera lite hahaha ja eller nej? varför?
Varför inte liksom? så har jag provat det med, sen är det bara att raka av håret som är kvar på listan typ, och bli blond men det kommer jag nog aldrig bli hahahaha.

Kollar som en galning efter skolor till hösten 2012. vad ska jag göra? kommer jag ens komma in på programmet? måste jag läsa upp betyg? lägenhet? studielån? så många frågor och för tillfället inga svar.
Har typ 2 månader kvar att tänka på det så får ligga i alltså.

Jaha nahe, får se vad dagen har att erbjuda, kickboxing ikväll är det enda som är planerat. fint!
Ha en strålande bra dag. och vill passa på att säga..

GRATTIS MOA ! Hon fyller hela 10 år idag. Jag säger då det, känns som hon kom till världen igår, vart tar tiden vägen? men men hoppas hon får en dunderbra dag!

Ciao



den som känner för det får mer än gärna gärna skicka hit lite lösgodis ^^


Underbara söndag!


Hade riktig sovmorgon idag, "sov" till halv 11 trots allt barnaskrik. Är man van eller är man van?
Vi klev upp och gjorde oss i ordning, sen blev det brunch. Hittade ett mysigt organiskt ställe med uteservering. det var trots allt en underbar dag, sådär 20-25 grader.










Jag är kär!


Min kärlek till skor är stor, men dessa skorna är större, bättre, finare.
Jag är kär i mina skor!






Bildbomb var det ja.




Converse någon?













Chinatown & little Italy


NYC med Klara ^^



Friterad Oreo, ganska gott faktiskt!







CORNDOG, GULDEN, ÄNTLIGEN HITTADE JAG KÖRVEN!




Vi trodde det va en friterad snickers men icke.. det va nåt annat men gott var det!



Nåt för emils mamma kanske? handgjorda kylskåpsmagneter......



Hoppla häpp


Fredag, guud så skönt. Ikväll åker jag ner till fina klara och spenderar helgen med henne. Imon blir det att strosa runt i nyc och shoppa lite ^^ och nu skulle du vatt här gölden, vi ska till chinatown men jag berättar för dig hur det va. Men förväntar mig att du kommer hit snart så vi kan åka dit tillsammans ;) tssss.
Förhoppningsvis blir det lite party imon med.. dansa lite!
haha och på tal om dans.. line dance............................................................................
Det var jag och typ 6 stycken 75åringar, lyckat kände jag. Dom var typ svettiga efter 3 steg och hade drickapause hela tiden. Haha läraren var väl 75 själv och gillade när hon sa att det var en snabb dans..
skulle inte vilja påstå att det gick så snabbt. usch nej jag vet inte om jag ska fortsätta den klassen eller inte. tror det är lite att slösa tiden, så ska kolla i katalogen och se vad som finns att byta till.

Vad mer.. fick mitt paket igår med, så nu ska vi tvätta jävlar i, HEJ HEJ FINA HY!
Fick massa exktra produkter som jag inte visste att jag skulle få så jag tackar och tar emot ^^

Snart ska jag ta lillkillen under armen och köra han till Bounce U, ingen skola idag av nån konstig anledning.
Så när jag släppt av honom kilar jag till antingen starbucks eller panera och chillar lite.. tänkte jag skulle försöka få ordning på mitt liv och fundera på vad jag ska göra när jag kommer hem.
Hade en snack med mamma om det igår.. och inte är jag mycket klokare nu :/

Planera livet.. kul! men måste.

Ja det var nog allt för tillfället, ha en strålande bra dag där hemma!
Jag ska minsann försöka njuta av denna dagen, hoppas det blir liiite varmare. hade ju trotts allt ca 35 grader häromdagen ^^ helt okej för att vara mitten av september!

PUSS PÅ ER!




Redan torsdag!


Vad ska man säg, tiden bara flyger iväg och det värsta är att jag inte vet vart den tar vägen haha. Men men en dag närmare helgen och det gillas ganska mycket.

Idag ska vi ta vovven till veterinären idag, för det låter och ser inte bra ut för den lilla rackarn. Och som jag säger att han har nåt som heter kennelhosta. Och det roliga var att min värdpappa sa till mig dagen efter jag berättat att de finns nåt som heter så sa till mig att han trodde det kunde va det.. spelar duktig när det i själva verket va jag som sa till honom att jag trodde kunde va sån hosta hahahahaha (förvirrande) kul.
Borde kanske satsa på veterinärsassistent ändå?  eller åååh djurskötare på ett zoo någonstans, fett haha.

vad mer... just nu håller jag och lillkillen på att göra pizza, eller ja den är i ugnen nu så den är strax klar.
Och sen ikväll, ja då blir det kickboxing och linedance haha äntligen. trodde jag hade det i tisdags men icke, så ser fram emot att få dansa lite. var alldeles för länge sen. vem vet, jag kanske drar till med några klubbmoves haha då blir jag nog utslängd :(

Ja det var nog allt för mig just nu.
Hej hopp.. kanelbulle!



Bara för att jag saknar dig emma ^^




Första spyan i bilen!

 



Det var inte lillkillen.. utan hunden, fint!


Mer mat åt folket.


Idag har jag varit äckligt sugen på kåldolmar.. mormor, kom hit och laga dolmar till mig?
Tänkte jag skulle ge mig på att göra det väldigt snart faktiskt. man kan ju laga och frysa in :D
Ska även göra en megasats av köttbullar (min familj tjatar på mig att jag ska laga köttebollar)

Ååååh imon kan jag fan göra scones, hur gott hade inte varit? sitter här hungrig som bara dän, men jag får inte äta mer. Måste lära mig att nej är ett nej! Det gäller att vara hård mot sig själv.

Vad mer kan jag göra eller rättare sagt laga och frysa in? ge mig tips.. vad saknar jag?
ÅÅÅHHH langos.... farligt gott. det ska jag göra någon dag med.. känner att det är nån jävla lista på gång i detta inlägget... ber om ursäkt haha.

Nej nu blir det duschen och sen tänkte jag lägga mig.. tidigt!
Ska bara dregla över denna bilden ett tag till.. mormor vet vad hon gör i köket!
Mer kåldolmar åt folket ^^



man kanske ska ta en av sina semesterveckor och åka hem till sverige och äta och krama alla mina kära!
Vem sponsrar mig lite med pengar till flygbiljett? :$ haha


Peppar peppar!


Det är snart mitten av september och jag går fortfarande i shorts och linne.. kan man göra annat än att gilla läget? Dock tror jag att jag håller på att dra på mig lite halsont, peppar peppar. Hoppas inte det. Tänker genast vad mormor hade sagt till mig eller rådit mig till att göra VITAMINKUR! CHOCKA KROPPEN! det är precis vad hon hade sagt.. och så får det bli. Drar med mig lillkillen till affären och köper Cvitamin och annat skit.. beror på vad vi hittar ^^
 
Akry är sjukt iaf.. stackars vovve, troligen är det bara en förkylning han har men det kan va så att han har kvalster i näsan men det får vi verkligen inte hoppas, ska till veterinären med honom nu i dagarna.

Vad mer, jo imon börjar lillkillen i skolan igen så det ska bli gott ^^ Lite ledig tid sådär mitt på dagen är aldrig fel. Och Line dancen började visst inte förens på torsdag, ops.

Provade att baka sesambollar igår.. och det gick som det gick. Extremt jävla torra med ändå helt okej liksom. Det är inget socker eller direkta onyttigheter i dom så det är ju bra.. en smula smör och ytterst lite honung kan väl inte skada?




Det va då själva fan!


Jag visste det, förr eller senare skulle det hända!! men inte idag. Jag försov mig eller ja jag råkade stänga av alarmet och sen blundade jag och tänkte: bara 1 minut till sen går jag upp. Det blev istället 15 minuter och jag va 5 minuter sen. Elise kom ner och knackade på dörren!!!! Rusade upp och bad om ursäkt och kristine skrattade lite och sa: oh it's okay, but i have to go that's why we woke you up! haha
Hade hon låtit mig sova annars? na troligen inte. men fyfan vad jag hatar att va sen och liksom försvova mig. Första och sista gången? vi får väl hoppas det. Men det är ju inte hela världen! Eller hur?! :D

Måndag... vad händer idag? jobb till 5.15 och sen blir det gym nån timme eller 2.
Imon börjar jag med Line dance så det ska bli kul, hoppas det är trevliga människor där :)

Nu står tvätt på schemat!

Bjuder på mer matbilder, men måste bara säga att jag ÄLSKAR Paneras sallad! och bussiga killar bjöd på bröd också (man brukar få välja mellan, äpple, bröd eller chips), uppskattas alltid med gratis mat haha






Fin dag med fin vän!


Har spenderat min söndag med fina Klara. Var på Ikea och chillade i vardagsrumsavdelningen (långt ord) Sen åkte vi till Burlington vilket är en stor affär med allt från kläder till skor till meningslösa saker. Fyndade lite granna där,  1 par skor, 1 par gummistövlar, 1 linne, strumpor och geleinlägg. Nöjd!

Och som grädde på moset blev det kines mat... mmhmmmmm GOTT!












11 september 2011


Idag är det 10 år sen, kan ni fatta att det har gått 10 år sen planen flög in i tornen??!!
Helt galet, det känns nästan som igår..

Idag går all min kärlek till alla som förlorade någon i attacken.
Och all heder till dom som kämpade med att rädda folket.

Detta är en dag med mycket sorg men vi måste blicka framåt för
även om man inte vill går faktiskt livet vidare. 

Jag tänker tända mitt ljus och skänka en tanke till USA!




För ledig..


Tror jag har slappat för mycket idag, jag har inte gjort ett jävla skit rent ut sagt och jag mår nästan dåligt över det. Har kollat på tv, skypat med mamma och ätit middag med familjen. Men imon då ska jag ner till New haven och träffa fina klara och det ska bli förjävla kul. Äntligen!

Förhoppningsvis blir det NYC nästa helg, och hoppas då på att få låna lägenheten.

Såg på en bild att jag tydlige har ganska långt hår.. ops. Dock klippte jag mig ju för nån vecka sen så tänk då de där extra 5 cm som nu är ett minne blott. Jaja lätt hänt, längre kommer det att bli ^^



Och detta är mitt lördagsgodis, och lite ahlgrensbilar och marabou choklad, massa gott på en dag men sen blir det inget på 6 dagar så får passa på nu haha. tjock ^^




Fredag och livet är bra underbart!


Ska bli gött med helg, sovmorgon imon.. tror jag ser fram emot det mest haha. Och sen blir det lite bonnafair imon och Ikea på söndag för att träffa fina klara! Allt bra länge sen.. gillas inte.
Denna dagen har faktiskt varit helt okej, varit ute en del och burit ved, tror Håkan hade varit stolt över mig haha, tänkte direkt på honom när jag såg veden.. john hade sin egen kärra att lassa i men han gav upp efter sådär 2 rundor. Insektskillen kom över idag med hahaha kul att han kommer ihåg vart jag va ifrån och allt. Träffade honom för 5 månader sen.. typ min första vecka här, hade varit ute på en promenad och då va han precis klar med att spruta runt huset med insektsspray. Han började prata med mig och frågade vart jag va ifrån och om jag gillade usa. Haha idag sa han, ah gillar du det fortfarande här? du va ifrån sverige va? hahahaha

Vad mer.. har ätit alldeles för mycket glass med varm hallonsås idag... inte bra. blir extra hårt på gymmet ikväll då. Men vafan man lever bara en gång, det är väl okej att njuta lite av det goda? söta och ohälsosamma i måttliga mängder? jaja.

Fick även samtal från skolsystern.. elise hade ramlat och slagit i näsan så vi skulle va uppmärksamma om det blir blåmärke osv.. stackars tjej, får pyssla om henne när hon kommer hem.

Dagens bästa: Min powernap! Det va alldeles för länge sen jag gjorde det. Och guuuuud så härligt det va att bara få sluta ögonen för 1 timme. Halvsittandes i fottöljen, lagom ont i nacke och ben när jag vaknade.

Nu bjuder jag på bilder, tack och hej... mhmm leverpastej. Det hade vatt gott nu :(










Mina grabbar!


Idag är jag på nåt konstigt sätt på partyhumör och vilka tänker man inte på då?
Jo mina grabbar, dom vet hur man festar till det och det hade varit förjävla fint att få ha en ritkigt fest.
menar det va ju inte igår direkt.. alldeles för länge sen man hade riktigt jävla roligt, alltså jag har ju haft väldigt kul men ni vet vad jag menar.. det finns inget som slår våra förfester och sen då när vi intar Harrys eller mingel (stort utbud) oj ja det går som det går!

Hoppas på lite fest den 16, kanske blir NYC med finaste klara! Vi kan ju hoppas! Jag behöver dansa av mig lite, menar att hoppa runt till the chipmunks låtar är inte riktigt samma sak.
Vill klä upp mig och ha överdrivet mycket smink och va helt jävla odräglig haha (förlåt mamma hahaha)
Eller salongsberusad? vad säger du mimi? haha



nej nu blir det kickboxing och får väl blunda och låtsas att jag är på harrys och slår mig fram i folkmassan haha



Besviken ..


ja jag blev så otroligt besviken när vi väl provade vår "kladdkaka" som blev en jävla konstig chokladkaka. DOCK hade vi varken kakao eller ägg i den så hoppas att det är där felet är. Den ser 10 gånger godare ut än vad den är. glassen va god iaf :/ OCH äntligen har jag börjat använda min systemkamera igen, vi är goda vänner igen!





Söt kille har jag som sällskap iaf ^^


Lätt bästa!


Detta är min nya favoritreklam.





Det luktar.... banan!


Här bakas det, kunde inte hålla mig när jag såg att bananerna höll på att bli bruna. Då jävlar ska det bakas banankaka. Här slängs inget. OCH vi gjorde den utan ägg så att lillkillen att äta den med, huuuuur gullig är inte jag då som tänker på att han ska kunna äta den med? det kallas: Världens bästa au pair. utan att överdriva.

När pysen är klar med sin nap ska vi smaka på vårt mästerverk. Den ser ju himla fin ut så fingers crossed att den smakar som den ser ut!

jag vet att  jag har börjat mitt nya liv idag men en liten mumsbit kan man väl få? menar jag ska både köra kickboxing OCH gym idag så vafan tror jag kan svettas bort den biten snabbt ^^

Haha kom just på att ibland skriver jag inläggen till mig själv mer än till er, typ som om att jag försöker övertala mig själv att det är okej att smaka på kakan.. hahaha usch ja nej nu ska jag sluta.

Tycker det börjar bli glest med kommentarer igen? jaja.



Saknar bara den vågiga formen som det ska va på en sockerkaka, man tar vad man haver?


Tillökning i familjen!


Jaha då har jag numera 3 barn att ta hand om. Vi tar emot Arkie eller rättare sagt Arkansas med öppna armar.
Fick ett sms av min värdpappa igår: troligen kommer vi skaffa hund idag.
Se där ja, blev helt lycklig inombords. Äntligen händer det. Nu väntar jag bara på en katt med ^^ haha

Det är så att Arkansas (hundens namn och jag vet, inte bästa namnet....) är en rescuedog. Han var född i Arkansas (därav namnet) och det va han och 7 syskon tror dom sa. Ägaren försökte döda dom alla med att förgifta dom men endast 1 av dom dog och dom andra tog SPCA.
Så Arkie och hans familj sattes i en lastbil med 80 andra hundar. Lastbilen blev ståendes på vägen ett tag så lastbilen var 1 dag sen med sin "leverans" och det var väl tur för annars hade inte vi fått Arkie.

Denna lilla byracka är endast 15 veckor och har redan varit med om massa. Han är väldigt lugn och pussas gärna. och tror att han är mer för tjejer än för pojkar. Arkie är min nya bästis, ska hänga med honom på kvällarna.

Och idag börjar mitt nya "massa att göra under veckan" liv.






Lillholmen.


Då vart man hemma efter en snabbvisit i Boston eller rättare sagt Newton. var och träffade erika, passade även på att träffa den andra erika med, är man i närheten så varför inte? :D
Vi åkte till Ikea ,och sen vidare till mallet. Det var stoooor rea på american eagle. Men tro det eller ej det blev bara 2 tröjor för mig och jag var mer än nöjd :) Och bara för att erika sa att hon ville ha en jeansjacka så blev jag med sugen på att köpa en men har dock inte hittat den perfekta än, det kan ta lite tid.

Och måste säga att om ni tittat till vänster på bilden, ser ni min padhållare. Alltså jag är så nöjd över den om ni bara visste. Äntligen hittade jag en bra! Den hålaren gjorde heeeela min dag alltså. Älskar Ikea och deras fiffigheter ibland, lillholmen heter den ^^








Boston!


Nu är jag hos erika, tog mig endast 1 och 40 att köra hit, helt okej alltså. Till och med min värdpappa var nöjd med min tid haha. och för att lugna ner mamma så körde jag endast 5 över hela tiden så det var inte så farligt. Här ska man typ ligga 10 över hastigheten om man inte vill att någon ska tuta på en haha.

Strax drar vi till Ikea för lite köttbullar och mos och sen ska jag fylla på migg gotteförråd ^^
Hoppas på lite shopping med men vi får se om vi har tid för det.
Ikväll ska jag i alla fall äta kines mat och det ska bli förjävla gott!

Nej nu ska jag kila.

Hejs svejs !


Klockren grabb!


Detta måste va ett av dom bästa inlägg jag sett på länge !

SKÅL FÖR FAN!




Oh yeah baby!


Elen är tillbaka! det var nästan så man skuttade lite av lycka. Men det hade faktiskt inte gjort mig nåt om vi var utan någon dag till dock skänt att kunna duscha och gå på toa igen ^^

Firade det hela med en flarra Moet. Champagne! Ja fint ska det vara. och lite thaimat på det, satt där det skulle.
Nu ska jag kolla på tv tills jag somnar. Provade den nya chokladen Marabou maräng & nöt. Helt okej men tror inte det var den bästa jag smakat. men choklad är ju dock aldrig fel.

Efter jobbet idag blev det gymmet i sådär 3 timmar, svettats som en gris. provade en ny maskin idag och den  va himla fin alltså! det var jag och 4 pers till i gymmet. 

Nu blir det tv och sen sängen!
Puss och hej!


Dag 6.


Nu är vi inne på dag 6 utan el.. men tackar för att gymmet är öppet så jag kan duscha och borsta tänderna riktigt. Okej det lät som att jag inte borstat tänderna på 6 dagar.. det har jag. jag lovar. men rinnande vatten.. 10 gånger bättre. Tänkte ta ett besök ikväll igen för att få ta den där duschen. kan bli att att det blir NYC imon eller så blir det boston på söndag. Vi får se vad som händer. det är jobbigt när man inte kan boka nåt .. inget internet.
Just nu sitter jag på bibblans internet medans lillkillen springer runt och leker med dom andra barnen. Elise är tillbaka i skolan nu.. skulle börjat i onsdags men eftersom skolan inte hade el så blev det uppskjutet till idag :)






Paket från sverige!


OOOOOJJJ så glad jag blev när jag såg detta ligga på bordet när jag kom hemfrån gymmet igår. Min fina mormor och Gittan har skickat paket till mig, gulligull.

Och fina som dom är så skickade dom med lite choklad som dock var rejält smält men det gör inget för det ska ändå smälta i munnen ^^ Ska avnjuta den chokladen i helgen när jag tillåter mig själv att äta den, på lördag. HÅKAN, hoppas du håller vad vi skakade hand på!!!????

Ska läsa tidningarna också ^^ myyyyys på det. Och ett fint brev fick jag med!
Men måste säg att det bästa med hela paketet (förutom chokladen) var armbandet!!!! jag blev så glad att jag hoppade runt lite i mörkret, har kollat på sånt armband i 100 år men aldrig köpt. Ni vet: Jag köper det nästa gång... nej nästa gång, finns det kvar nästa gång är det ödet.. det funkar ju inte så man kommer ju aldrig köpa det då?? eller hur?

men min fina mormor köpte det till mig och tusen miljoner tack mormor!
(mamma nu gälle du att du visar detta inlägget för mormor och Gittan så dom kan läsa hur glad jag blev, okej?)

Kort inlägg,
tack och hej leverpastej!








Bättre sent än aldrig..

 Detta inlägget kom halvvägs och publicerades aldrig men det kommer idag istället. låtsas att det är onsdag kväll när du läser detta, haha.

Det blev så att vi åke ner till Fairdfield ändå. Tog bilen ner efter uppkörningen, var rädd att jag skulle bli av med körkortet lika snabbt som jag fått det haha, inte för att jag körde för snabbt eller så... jag hängde på alla andra.

I alla fall, dagen efter så tog jag och barnen det lugnt på morgonen men tog vi med kusinen Gia till akvariumet. Mysigt ställe, hade kanske varit kul om man hade haft lydiga barn med sig. Alla sprang åt olika håll och vägrade lyssna, fint. Men det gick bra ändå, tills någon slog sig hahaha. Usch elka jag känner mig men det va ju först då dom började lyssna.

Vi har fortfarande inte el men hopps innerligt på att den kommer tillbaka imon. Alla trafiklysen är igång igen, det var bokstavligt talat kaos när dom va avstänga. Har aldrig varit med om en sån lång kö på Hebron, gaaaalet.

Tog mig även till gymmet idag (LYCKA) dom har med varit utan el emn idag var det full rulle igen. Allså så glad och lycklig jag känner mig när jag är på gymmet är obeskrivlig haha. Har jag blivit beroende? kanske, men jag gillar det. Fick även ta en ducsh, börjar uppskatta det där med att få ta en dusch. OCH det bästa, den där killen log åt mig.... jag tror jag är kär. På avstånd. nej jag skojar men haha det va ett fint ögonblick! Låt stalkningen börja..........

Ja det var väl min dag lite kortfattat. Hoppas ni där hemma hade en fin dag med ^^
Saknar er alla och önskar att jag kunde få krama om er. Som idag på akvariumet, jag såg en kille med min mamma, och dom gick och kramades... guud så sorgsen jag blev i mitt hjärta. var är min mamma tänkte jag. Inte här iaf, hon sitter hemma och förhoppningsvis saknar mig med.. eller så saknar hon bara att maten inte står färdig på bordet när hon kommer hem från jobbet? hahaha kan det va så illa? hahaha Puss på dig mamma!

Oj mycket text, men men så kan det gå, behövde kanske skriva av mig lite. jag ber om ursökt för stavfel och annat fel ni säkerligen kommer hitta, Gulden är ju inte här längre.. ingen som härklar sig eller pekar på skrämen när jag skriver fel :/ Gulden vart är du? kom tillbaka!!!!

Neeeeeej, god natt!
Innan det blir för mycket liksom haha








RSS 2.0