Ett körkort rikare.

Jag klarade uppkörningen idag ^^
MEN varför blir man såååååååå ful på bilden? jag ser ut som en sne transvestit :/

Såhär gick hela processen till:

Först måste man ta en 8 timmar klass på körskolan, precis som den vi gör hemma. Extremt tråkigt men har ma tur som jag behöver man inte va där dom 8 timmarna utan bara 3-4 timmar ^^
Och hade jag varit tysk eller fransk hade jag inte behövt göra nåt av det här utan hade bara behövt gå till DMV och visa mina papper och sen fått ett körkort i handen, för tydligen har dom nån överrenskommelse att deras körkort går att "byta" ut till ett amerikanskt??!! skitsamma, en eller 2 erfarenheter rikare.

Men sen åker man till DMV, man ska ha med sig Social security number, 2 saker som är adresserade till dig som från banken eller liknande.  Och självklart sitt pass och DS-2019 pappret.  Och när man väl kommer till DMV ska man stå i kö i 100 år och vänta, när man väl kommer fram skriver man under nåt papper och får gå och ställa sig i en annan kö i 100 år. När man väntat ett bra tag ropar dom upp dig och du får göra ett syntest lite snabbt och sen får du gå in och göra teoritestet som är på 25 frågor och du får ha 5 fel.

Här är det typ helt förtvivlade över detta 25 frågor och att man endast får ha 5 fel, herregud.
I alla fall när man klarat teorin får man vänta ytterligare tills någon ropar upp en för att boka sin uppkörning.

På självaste uppkörningsdagen går man till DMV igen och parkerar på ett speciellt ställe (missade detta)
Man lämnar in alla papper så som roadtest paper, regpapper, försökringspapper och även lappen man får från körskolan så att dom vet att man tagit detta 8 timmar vid bänken.

När man lämnat in det så får man vänta igen, ja hör och häpna. massa väntande här.
Sen ropar någon upp en ( idag hette jag paulin Neilsen ???!!!!! ) Och så får man gå ner och vänta på sin lärare.

Hoppas in i bilen (sin egen bil som man kom dit med) kontrollera allt som man ska, dock kollar läraren alla lampor osv, skumt. Men tack för att jag slapp. Sen tog jag läraren på en lite sväng runt i Wethersfield haha.
Runt kvateret, guuuud så jobbigt. Sen fick jag göra en backparkering som sistamoment. KLART!

Det ända hon klagade liiiiite på var att jag hade dragläge i uppförbacke när vi väntade vid rött. Hon ville att jag skulle ha bromsen i för att idioterna bakom mig kanske inte uppfattar att jag står still???!!! aja.

När man är klar med körningen får man gå tillbaka upp till väntrummet tills någon ropar på dig och då är det dags att ta bild, Sen väntar man endast 3 minuter och wipps så har du körkortet i handen. Notera på bilden att körkortet är på längen den bredden som vi har hemma. eller ja förr hade dom det på andra håller här med men nu har dom ändrat det, ett avlångt körkort? CHECK!

Min lärare var en kvinna, en väldigt manlig sådan men ganska trevlig efter ett tag. Dock trodde hon inte på mig när jag sa att jag var från sverige och att jag endast varit här i 5 månader. Hon frågade mig 3 gånger sammanlagt vart jag var ifrån haha. Sista gången hon frågade började hon såhär:
Okej, helt ärligt nu.. vart är du ifrån? du har ju ingen accent...

haha fin kvinna det där, jag tackar och tar emot att hon gilalr min amerikanska dialekt.
Jag blir liksom nästan stolt över mig själv när dom tror att jag är amerikan, min värdpappa säger att jag pratar bättre än vad de flesta amerikanare gör. att dom har mer accent än jag haha fint.


Så mamma och pappa, ni kan va stolta! ^^ Ni har en liten amerikanare till dotter haha




High school dusch!


Japp efter middagen åkte vid till ett high school (pirrade lite i magen för att jag befann mig i en skola liksom hihi) för att ta en dusch, ja vi var ju inte ensamma där om man säger så, väntade kanske 30 minuter i kö. men det gör inget, finns ju inget annat att göra hemma ändå haha. Försökte även att ladda datorn lite men det gick sådär. Så ska be John ta med sig den till jobbet imon och ladda den åt mig, för nu när jag lyckats komma in på grannens nöt så får man ju utnyttja det ^^

Dom sa på radion att vi kan vara utan el 7 till 10 dagar, men guuud så kul tänker jag då.
Och det verkar inte som att vi kan åka ner till fairfield heller för där bor johns syster med familj, men vart ska vi ta vägen? såhär kan vi ju inte leva?!! men här kommer följdfrågan, vafan gjorde folket innan man kom på elen? och alla tekniska prylar? jo man levde lite mer, eller hur? men men..

Glömde säg innan att jag har tagit ett stort steg förra veckan.. jag gick till frisören.
Helt ärligt, det tog henne 5 minuter att klippa igneom mitt hår. jag blev chockad över att hon va så snabbt och då svarar hon mig bara att hon bara gör sitt jobb och kladdar inte runt. tar det längre tid än så är man tydligen inte skicklig som hon? men hallå, det beror väl på hur noggrann man är? aja..
2 inches föll till golvet, vilket kan va vadå 5 cm? i alla fall nu känns håret så himla kort men jag vet ju självklart att det inte är det men ni vet känslan.

Fick en kommentar från S, vem är S är min fråga? haha



Lite gamla bilder bjuder jag gärna på..


Tur i oturen.


Ja idag va det sagt att vi kanske kommer va utan el heeeeeela veckan. hur i hela friden ska vi göra i en vecka utan el? haha Vi kan ju int göra nåt, vi kan itne diska, tvätta, köpa mat som behöver förvaras kallt, gå på toa, duscha, laga mat riktigt.. Får vi inte tillbaka elen imon eller inom dom närmaste dagarna så åker vi troligen ner till Fairfield till min värdpappas mammas hus, för hon har el minsann.

Ikväll efter middag ska vi åka till ett high school som har el och duscha och ladda våra datorer.
Och kom på idag att imon har jag min uppkörning, hoppas fan inte dom ställt in det nu för då blir jag lissen i ögat.

Nej nu måste jag rusa till toan innan jag spricker, fyfan, här gäller det att hålla sig så länge man kan haha



Måste ju erkänna att det är liiite mysigt, massa tända ljus överallt.



Vårt fina träd har sett ljusare dagar..


Ingen fara!


Nu kan vi alla andas ut, det blev inte värre än en liten storm och en hel del regn. Och ja vi är utan el nu med så jag är glad att jag hann ta en dusch i morse innan allt slocknade. Det roliga var att min värdpappa kom ner till mig och sa: haha det verkar som att halva glastonbury är utan el men inte vi haha antar att vi är lyckligt lottade.

2 Minuter senare går jag upp och hux flux så slocknar allt hahahahahahahahahahahahahahahaha!
Det är därför man ska hålla käften om sånna saker och sen dess har vi i alla fall varit utan el.

Och jag det va fan va man är handikappad utan internet och el. vad har dessa saker gjort med oss? man kan alltså inte njuta av livet längre om det inte finns el eller internet. Barnen började grina för att dom inte kunde kolla på sina filmer eller spela sina spel på internet.
Och jag visste inte vad jag skulle göra.. knyta vänskapsbad en hel dag? nejtack.
Läsa? mjo men hur kul är det om man gör det för länge?

Så jag har spenderat min dag i soffan.. sovit. Jag har nog aldrig sovit "middag" eller tagit en liten powernap på sådär 2 timmar förr.. men idag gick det alldeles utmärkt.

Och fick även reda på att dom har skjutit upp skolan några dagar med. så istället för att dom skulle börja opå onsdag så kan det bli fredag eller till och med måndag. 7 av 9 skolor är utan el och det är tydligen inget man kan fixa sådär snabbt? jag vet inte alltså.

Na men jag buder på 2 hejdundrande fina bilder. Så kan det gå när man får i sig liiiiiiiiiite för mycket socker....






Söt tjej..


Haha detta är lätt det bästa.


Alltså jag älskar att repoterna ger sig ut i ovädret för att göra inlägg som detta. han står alltså ute i regn och blåst för att förklara läget haha. Detta är ett ganska lugnt inlägg, har sett värre under dagen. En kille va ute vid havet och höll på att blåsa iväg. En man kunde man inte höra för det brusade så mycket pga extemt mycket regn och vind. En kvinna som stog på en bro såg helt uppblåst ut i sin vindjacka hahahahaha.




Lugnet före stormen..


Bokstavligt talat. Dock är det inte så lugnt. Alla yrar runt på gatorna och fyller upp sina förråd.
Men jag firar det hela med att köpa en ny bikini.  10$ för båda delarna, det kallar jag kap!




Köpte även denna lilla saken, Hand sanitizer är allitd bra att ha eller hur?




Irene, how worried should we be?

Så lyder rubrikerna på TVn och överallt för den delen! Hela manhattan har evakuerat och alla längst kusten. Min värdmammas mamma har fått fly upp till CT. Hoppas bara att det inte blir så allvarligt som dom säger. Och här hemma bunkrar vi upp med mat och ljus. man kan inte köpa batteri eller vatten någonstans i hela CT. Allt är slut, men vi har massa kannor osv som vi ska fylla upp. Vi har så vi klarar oss ett tag. Och imon ska vi även packa våra väskor med lite kläder och dylikt ifall nu ett träd eller nåt träffar huset. Men det hoppas vi verkligen inte ska hända men bättre att ta det säkra för det osäkra.

Men oroa er inte där hemma, detta kommer gå bra. Vi ska lite fest här på söndag haha och vi inleder det hela ikväll med en ny drink kristine hittade i en tidning.

och till sist, det kan bli så att vi blir utan el och då kommer jag inte ha internet vilket betyder att jag inte kan höra av mig till er där hemma men jag har mobilen så jag iaf kan ringa, om det nu funkar?
Men men nu väntar vi bara på den mäktiga Irene, hö hö.

det kommer gå bra!

Irene


^^


Nu trillar det in kommentarer ^^
Svar till Cassa:

nej vi har inga chokladbollar här eller man kan ju göra egna haha men dom har inte pärlsocker!!!!!!!
japp du hörde rätt inget pärlsocker.
Det får bli chokladbollar (vågar inte skriva det riktiga ordet) ed kokos på. men det är ju gott också. DOCK nu kommer det sista docket, dom har liksom inte samma kakao som vi har hemma så det lär ju itne smaka heeelt som hemma.





















Håll i hatten!


Usch jag borde kanske sluta skämta om ovädret vi väntar oss. Tornados.. inte kul. Jobbigt om den blir så stor och stark som dom säger att den ska bli.. vi håller alla tummar vi har på att vi klarar oss och att alla klarar sig där den drar över.. Min värdpappa sa att vi skulle ha ett litet hurricaneparty haha usch det är inte bara jag som skämtar om det :/

Och vem döper en tornado till irene? inte jag i alla fall.

Tack till Morbror Mats och Äiti som kommenterar på bra. Äntligen, nu känns det kul att skriva när man vet att det faktiskt är folk där hemma som läser min blogg :)
Nej hej hopp nu ska jag ut och steka lite till innan  jag måste hämta barnen ^^


A taste of sweden..


Gjorde kolakakor idag och (förlåt för min dåliga franska) fan vad goda dom blev, precis som hemma och det är typ första gången någonting jag gör med exakt samma recept smakar som hemma, GLAD_TJEJ!



vackert


Det efterlängtade resultatet.


Måste säg att jag är väääldigt nöjd med hur tröjorna blev, till och med mina blev bra ^^  har tvättat dom och allt idag. Ungarna blev glada för sina tröjor med så nu ska vi ha dom på oss och aldrig ta av dom igen.



Tycks?
Måste ju tillägga nu när jag skrev en fråga till er som läser, det va fasen va ni är dåliga på att kommentera?
Hur ska jag veta att det är olika människor som läser det jag skriver om och inte bara en som klickar in 10000 gånger om dagen? illa tycker jag. skäms på er :(


Jag och batman tar en kopp kaffe ihop.


Vuxen som jag är så bryggde jag lite kaffe och slurprade i mig. Kan ju va trevligt tänkte jag. jag är ingen kaffemänniska men vad gör väl det, en kopp eller två är väl en lätt match.
Lite socker och mjölk så slinker allt ner?

Så här gick min tankebana och i stort sett hela prosseduren idag..

 Steg 1:
Ta den fräsigaste kopp du kan hitta i huset och ös på kaffe. Le lite, det skadar ju aldrig.


Steg 2:
Smutta lite på det, kan vara varmt. Himla gärna med ögonen, allt blir så mycket graciösare då..


Steg 3:
Du inser att det inte är så äckligt, Stort leende på det nu kan du börja tacka ja till en kopp när någon frågar ^^
En viktig detalj, se lite småtjock ut när du ler, det går alltid hem!





Detta måste vara det mest ointressanta och meninglösa inlägg jag någonsin kommer göra..
Trött? eller en bara en aaaaaaaning för mycket fritid?


Brittisk?


Idag va det tredje eller fjärde gången någon frågade mig om jag va brittisk? Ser jag brittisk ut eller är min engelska mer åt det hållet? Ah vad vet jag, ska väl va glad att dom inte sätter det direkt att jag är från sverige. Kan ju dock bero på att jag inte är platinablond och blåögd?

Men i alla fall, idag har jag och barnen gjort lite batik eller som vi säger här tie dye. Ska bli kul att se hur dom blir imorgon. Skulle inte förvåna mig om det blir skit av alltihopa. Jag fick ingen gummband till mina tshirts för ungarna använde upp dom så jag fick ta nåt annat jävla snöre :( Må gud va med mig på detta.





Väntar med spänning, dock tror jag barnens tröjor blir bra för dom gjorde jag ^^ haha


Jordbävning.


Jaha då har vi haft jordbävning här. Dock kände inte vi nåt eller vi var nog för upptagna att känna efter. Men den verkade va ganska stor och den drog hela östkusten, 5,9. Men skönt att vi inte kände den för då slapp jag det gråtandet. Tror dock jag hade varit mer rädd än barnen.

Just nu håller jag och elise på att göra powerbars och lillkillen sover i bilen.
och fick nyss ett sms av min värdpappa att han fått erbjudande att köpa en beaglevalp, varför inte säger jag?
Dom är söta och ganska lagom i storleken! Hoppas hoppas hoppas!


3 blev 1


Ja då va den sista av mina män påväg hem, the three musketeers, som jag så fint kallar oss. Nu är jag ensammast i världen.. eller inte men det är jobbigt när min sista trygghet åker hem. Min sista riktiga vän här. Jag va helt 100 på att hon skulle åka hem imon men när hon sa att det va idag blev jag lite krossad faktiskt. Vilka ska jag nu umgås med? Vet inte om jag pallar med mer tyskar för tillfället. Så jag ska ge mig ut i kompisvärlden. Men som tur är så kommer hända mycket i höst, eller ja mycket och mycket. jag ska typ göra mycket under veckorna men helgerna.. det är där det tar emot. Men får bli planerande och mycket spontana tripper. Denna helgen ska jag träffa klara, på söndag ska hon och jag ha en heldag på IKEA, fylla på förrådet lite ;) Och sen blir det bara att glida runt. Och shit, nästa vecka har jag min uppkörning haha det slog mig precis, spännande.

Nej nu ska jag ta tag i livet!
Puss  er där hemma!




What is it dawg?

 
Ja än så länge har min dag varit bra, klagar inte. För att det är min värdmammas födelsedag så ska vi ut och äta lite vilket jag inte tackar nej till ^^ Fick massa uträttat idag med. Och ikväll ska jag träffa Sarah innan hon åker hem, hennes sista dag är imon sen efter det är jag ensam med alla nykomlingar.

Känner att min nytändning i livet är där den ska va, så på att imon igen, gym gym gym gym.
Har inget kul alls att skriva nu så ni får vänta tills imon. Då vi hoppas på att nåt kul händer.




Idag börjar det.


ja nu har jag sagt det igen, idag börjar mitt nya liv och nu ska jag inte längre hitta på massa ursäkter som gör att jag inte går till gymmet eller äter den där extremt mumsiga brownien. Nu får det va slut på det.
Jag är ledig idag med, ja ni läste rätt, lyx kallas det. Nästan 1 vecka "semester" jag klagar inte.  men idag fyller även min värdmamma år så måste ut och shoppa en liten present till henne men vad ska man ge... svårt.

Men först blir de gymmet. Uppe med tuppen idag, kan inte sova bort första dagen på mitt nya liv, det funkar inte så. Nu blir det gymmet, banken, shoppa present, man kanske skulle klämma in ett besök på mallet också så man kan få dom där grejerna bytta. Hatar när man upptäcker hål och felsytt på sina kläder när man kommer hem.

Ah just det, min nya vän har lämnat mig nu, buhu. Han åkte till college i south carolina, vilket inte direkt är ett stenkasst bort utan x antal timmar. Men men han kommer väl tillbaka snart och håller mig sällskap igen. Och om 2 dagar lämnar även Sarah mig, och vafan ska jag då göra? Och just det på fredag lämnar ytterligare en vän mig som också ska åka till college, i long island vilket är några timmar bort. nejnejnejnej, konstigt att jag kommer känna mig ensam? vafan, nu måste jag ge mig ut på kompisspaning, vart är mina vänner?

men inte hänger jag läpp för det! nu tar vi tag i detta och stalkar lite folk som jag sen ska tvinga bli mina vänner, vare sig dom vill eller inte haha.
Tackar för mig och detta mest ointressanta inlägg jag gjort... idag.

Ciao! ^^


Howdy!


Måste bara säga att denna minisemestern har varit helt underbar. Har slappnat av till max och bara njutit. Min familj skulle kommit hem igår men fick ett sms där det stog att dom skulle komma hem idag istället. Vilket är helt okej med mig, mer tyst tid. Och imon börjar vardagen igen. Jobb och de normala rutinerna. man blir lite slapp när man har ledigt men det kan behövas ibland.

Igår var jag och tyskorna på en liten shopping runda. Blev lite smått och gott, dock måste jag gå tillbaka med 2 skjortor. såg att det va ett hål i ryggen på en och sen andra var nog fan felsydd, axeln såg helt skev ut. Börjar bli som mamma. Köper och sen provar hemma haha.  Men men det är ju inte svårare än att gå tillbaka och byta, eller hur?

Ikväll är det tänkt att det ska bli lite konsert men måste bara ringa och kolla tiderna. Kan ju va bra att veta, jobbigt att åka dit och sen är skiten över liksom haha. Jason Derulo, Joe Jonas ska spela och sen va det en till men kommer inte ihåg vem människan var.

Har sett 2 nya filmer nu med under min semester haha. Rise of the planet of the apes, riktigt bra faktiskt, bra gjord och det såg verkligt ut. hatar när man verkligen kan se hur datagjort allt är.
Och igår såg jag 30 minutes or less. För jävla rolig film alltså, satt och skrattade i min ensamhet.

Om nån timme ska jag skypa med mamma. Hon åker utomlands imon och sen kommer mormor va hemma med så ska prata lite skit med henne med ^^

jag är lycklig, bara så ni vet. Jag älskar mitt liv!





Idag saknar jag hennes sällskap.


Ja idag hade jag gjort vad som helst för att få hänga med min tyska. En smula tomt utan henne.
Men i september börjar mitt nya liv, elise går i skolan igen och lillkillen går också i skolan 3 dagar i veckan och då kan jag börja ta tag i mig själv och mitt liv. Hårdträning under veckorna och sen ska jag faktiskt kolla upp var man kan lira lite badminton. Jag vill göra nåt mer än gym och kickboxing.




Ibland så..


Ibland så får man plocka fram kocken i en. Och det gjorde jag minsann idag. Älskar verkligen när man bara kollar vad man har hemma och slänger ihop nåt. Hittade lite färs i frysen, tinade det lite snabbt, fräste i olja. sen i med lit tomatsås, ärtor, kikärtor och majs. Salt, peppar och så va det klart. huur gott som helst. Och liiite ris också, måste ju ha nåt mer.

Sitter här nu väldigt mätt och belåten. Gillar läget liksom.
Och nu när jag ändå skriver om mat ^^ så slängde jag ihop lite panerad kyckling som jag ahr för mig att jags krev i förra inlägget. Himla gott det med alltså.  och istället för sås blev det en dipvariant.

Dagens ihopkok!



Rykande hett, önskar dock jag hade mer UMF i den. chili?

Gårdagens middag ^^




Heeeeelt okej alltså!


Idag har jag fan inte gjort ett skit. Slappat i solen, eller ja stekt är väl ett bättre ordval eller kanske svettnades?. Solbränd? nej det skulle jag väl inte vilja påstå men liiiiite färg har man kanske lyckats få. jag firar hela dagen med en eller 2 drinkar. Jag borde fan bli bartender, fast dock med mina egna recept. Mixade is, ananas (på burk, fint ska det va) och sen lite spriit på det hö hö. Himla gott faktiskt.

Tänkte även slå på stort idag och göra fancy middag till mig själv. Panerad kycklingfile och klyftpotatis på mitt vis. Smålängtar redan. Sen blir det film på det, får se vad netflix har att erbjuda. Detta kommer bli en kanonans bra dag!



Fin kille det där! Grön och mysig!


Smak av sverige!


Idag bestämde jag mig för att göra äppelpaj. Har nästan haft cravings efter det så varför inte bara göra det då? slängde ihop en smuldeg som till min förvåning blev himla bra. Och sen äppel, kanel och socker, kan det blir fel?



Ser ni hur perfekt den blev?

Vad har vi mer gjort idag?.. Jo vi åkte till ett museum i Middletown. Helt okej ställe alltså. barnen kan springa av sig en hel del energi. Dock inte lättaste stället att läsa på för ljudnivån är inte mänsklig där. Och sen har man 2 ungar som vill va i olika rum .. samtidigt. Kan man klona sig?
Men dagen i helhet har varit heeelt okej, och imon börjar min minisemster, LYCKA!




Kärlek!


Idag går all min kärlek till O'boy. Att börja dagen med ett stort glas O'boy är aldrig fel.
 Det satt precis där det skulle. Yummi in my tummy!




Det var inte igår denna reklamen gick på tvn.. haha


Fina måndag.


Idag har det regnat heeeeela dagen, verkligen hela dagen. Men jag har fått mycket gjort även om jag haft barnen hela dagen. Tvättat 3 maskiner, bäddat rent, städat hela rummet och städat köket. Och sen som avslut på dagen blev det 2½ timme på gymmet. Svettades som en man.. Gilllart. Chillar just nu framför tvn. Har lite program inspelade så det är gött. Hells kitchen och Master chef!
kan man göra annat  än att älska Gordon Ramsey, fin kille det där! Så jävla aggressiv.

Sista jobbedagen imon för denna veckan, från och med onsdag har jag huset för mig själv resten av veckan och jag klagar inte. Ska bli himla skönt, liten minisemester.

Och bara för att ni ber om det så bjuder jag på en egobild, skratta åt den om ni vill ^^


Söndagsmys


Nu blir det söndagsmys för min del. Slänger på en film och idag blir det "Did you hear about the morgans?" Sägs vara bra så det hoppas vi på. Till det blir det Holiday dip, blomkål och morötter, och ja lite singoalla om jag blir sugen på det. Det ända som egentligen saknas är sällskap och en Beckfilm eller wallander om man känner för att lyxa till det.




Klockren!



Bästa lyrics jag hört på länge.. klockren alltså.



Mmhm marabou!


Dränker mina sorger i choklad haha nej så illa är det inte men choklad är aldrig fel. Och lite project runway på det är som grädde på moset! Fina lördag!


Sista dagen..


Nu tar det emot. Var tar tiden vägen?  Efter jobbet kör jag gölden till tåget och vinkar av henne, sen börjar resan hem för henne.  Och igår kom den nya lisa så får la umgås med henne, jobbigt att helt plötsligt va ensam. börjar nästan bli van att ha nån jämte mig, vem ska jag sjunga för i bilen? haha ungarna lär inte uppskatta det lika mycket.

Fina 2 veckor! och innan vi vet ordet av det så är jag hemma igen!






Drive in!








Myyyyyyys!


Nästsista dagen!


Nu är det bara en ynka dag kvar sen åker gölden. Vad ska jag då göra? krama kudden jämte mig och gråta tills jag somnar? deppig tjej.

Igår gjorde vi det sista på listan, Hooters och drive in movie :)
Vi var så mätta att vi bokstavligt höll på att spricka. Var fortfarande mätt på morgonen. Ändå lyckades vi klämma i oss massa jordgubbar med sprutgrädde ^^ tjooooockisar!








Six Flags!


Tog en liten tur till six flags idag, och för att jag har season pass så fick gölden gå in gratis idag :)

SVETTIGT!

 

 

 


Red cups.. CHECK!





Söta tjejor..


American birthdayparty!


Mina små hjärtan ^^






Lets go tubing.


Vi åkte till Farmington för lite tubing down the river. Väääääldigt svårt att ta bilder eftersom ingen av oss har en vattenkamera, plus att såå mycket fanns det inte att ta kort på. träd, träd och träd.. mmmhhm fiiint!

Men vi befann oss i alla fall i satans kingdom, *fniss* vem döper ett ställe till det? och sen såg vi en väg som hette swimming pool road, varför liksom?


Och för att det va så jävla kallt tyckte vi att vi förtjänade en rejäl shoppingrunda och hamburgare, amercian style!

 

 


En trött gulden..


Trodde hon skulle hålla mig sällskap haha men istället tar hon en nap på 5 minuter.. som blev 30 minuter.


ops


Förlåt, vi har glömt att uppdatera bloggen på ett tag. men igår va vi såååå himal upptagna. Vi åkte till farmington och river tubade. Man  sitter i en ring typ och åker längst en river (det svenska ordet på det???) och jag lyckades fastna överallt i alla stenar.. kuuuul. det tog ca 2 timmar att glida genom hela rivern. och sen drog vi vidare till westfarms mall och shoppade röven av oss. och äntligen shoppade gulden loss, haha. och jag lyckades göra av med min lön på 1 dag... lyckat. så nu måste jag typ lämna tillbaka massa för det funkar ju inte. kan int eleva såhär. lämna tillbka saker för 50 dollar typ så jag har lite att leva på haha. plus att jag kan shoppa nån annan dag? eller hur.

och idag ska vi ha lite kalas här hemma, lillkillen fyller 4 imon :) och idag ska vi kränga hummer... GOTT!
bilder kommer senare :) PUSS från oss!


Vår händelserika onsdag..


Vi glömde berätta om vad vi gjorde i onsdags. Vi jobbade. där.. det va allt vi gjorde..

Hahahaha nej SKOJA. Vi jobade som vanligt till 5 typ. Och sen blev det kinamat till middag och på kvällen drog vi till en Hookah laounge. Vilket är en vattenpipebar. Himla trevligt faktiskt. Det va jag, gölden, sarah och sen 3 amerkanska pojkar och en tjej till. Gött att bara få hänga lite med amerikanare, så chilliga.

Och spontana som vi är så bestämmer vi oss för att planka in på en pool. Dock inte vår egna utan en annan som ligger  några mintuter längre bort. Allt gick bra tills det att natan skulle hoppa över staketet och rätt som det va så hörde vi ett brak och när vi vänder oss om så ligger han typ under staketet, hahahaha så jäffla roligt alltså.

Så vi fick laga det lite snyggt och hoppas på att ingen märkte nåt, jobbigt länge annars. Lämna vi några dna på brottsplatsen? hoppas inte det haha.

vi har endast fått max 5 timmar sömn varje natt nu i 1 vecka. Vilket har resulterat till att vi skrattar typ helt okontrollerat, högt och lääääääänge. haha

Som igår när vi va på DMV för att jag skulle skriva upp. Vi stog i kö sammanlagt 3½ timme och antar att vi skrattade 3 av dom. Och det roliga va att själva testet tog max 5 minuter haha så illa alltså.

Aja men jag klarade det iaf om ni undrar och vill skicka "gud-vad-du-har-varit-duktig-present"
Uppkörning blir om typ 3 veckor. Fingers crossed.



Vi förtjänade glass i stora lass efter dom timmarna på dmv:et.



Torsdag = FEST!


Ja idag slår vi på stort. Vi firar massa. Gölden har varit här i 1 vecka och jag har varit här i 4 månader idag så ja varför inte festa till det lite? All in en torsdag.. fint.






Obban och hans fru..


Glömde hälsa från dom. Så... HEJ!




Måndag och dags för jobb..


Även gulden jobbar.. ingen semester här inte. Sliter som det djur hon är haha. Nej men så farligt är det nog inte....

Igår var vi med barnen hela dagen, simlektioner på morgonen som vanligt och sen blev det lite tennis för Elise. Och när vi väl skulle hoppa i poolen så blåser dom i visslan och det är dags att gå upp för att det är åska på gång.. haha illa.  På kvällen drog vi till Tj-maxx och shoppade lite.. älskar rea! och allt är så billigt redan och igår va det inte jag som gick med en stor hög av kläder på armen utan det va gulden haha. Övervikt påvägen hem? OH YES!

På kvällen kom Lisa och Sarah över för lite mys. Och senare kom även ett gäng amerikanska pojkar över. Småpojkar rättare sagt, en av dom hade precis fyllt 18 haha känner oss gamla. Chillade framför tvn och det blev  2 filmer. Gnomeo och juliet och Beastly.  










Söndagen i NYC!















Meeer bilder!















Mitt nya ragg.. nån sa till mig att storleken inte spelar någon roll .. ha ha.



Lördag med Göööööölden!


Woho uppdatering! lite smått om vad vi gjorde igår. Vi promenerade MINST 5 mil om inte mer. Gick heeeeeeeeela vägen till Central Park och gick runt där. Gick även i motsatt riktning. Dom har pilar åt vilket håll man gå eller springa. Men vafan gör väl det om man går andra hållet? närmare så..
Tog en glass och chillade i gräset och sen traskade vi vidare till Times Square. Allt för gulden!

OCH turistiga som vi kände oss gick vi till Madame Tussauds. Pussade, slickade och petade på alla kändisar. Kul.
Och sen blev det en 4D film på det, happy feet. Och 4D innebär att man får vatten och sånt skit i ansiktet och stolarna vibrerar. OCH vi fick snö och såpbubblor på oss :)


Och sen gjorde vi misstaget av att gå in på Forever 21 och spenderade hela 4 timmar där inne och det restulterade till 2 fullproppade kassar för mig och en för gulden.. illa.

På vägen hem bestämde vi oss för att käka kinesmat.  Så det blev take out och fyfean va gott det va.
Dock blev vi nästan bortrövade av taxichaffären haha eller inte. Men han gjrode inte sitt jobb så bra. Jag sa tydligt och klart till honom att vi ville till EAST men han tog oss till WEST. För han tyckte det va så himla långt bort och trodde att jag sa fel. Så vi spenderade väldigt lång tid i taxin och sen fick han antagligen dåligt samvete och körde oss gratis sista biten.  Vi gjorde det lätt för honom och bad honom att släppa oss vid ett museum och därifrån hittade vi själva eftersom han tydligen inte visste vart han skulle köra... vafan liksom.  Byt jobb?

Väl hemma slängde vi upp våra svullna fötter på bordet och slevade i oss kinesmat. Läs inte detta mamma eller äiti.. vi hade inte ätit på 12 timmar.. det kurrade lite i kistan.

Himla fin dag och jag är mer än nöjd, antar att gulden också är det.. hon instämmer med ett fniss ^^





RSS 2.0